Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda ode u legendu. Murinjo ne trpi u svojoj blizini bilo koga ko bi mislio da ima pravo glasa. Gigs mislio da će ga Murinjo zvati da se dogovaraju, a ovaj njemu pedalu. Ispao je naivan, kao da ne zna kakav je čudak došao. Nadam se da će se jednom Gigs opet ukazati, cijenim ga kao igrača i volio bih da ovo ne bude kraj njegovim trenerskim ambicijama.
Nije se ibri dopao i noga odma 😂😂😂
Nema tu nista sramno druze ides i kluba imao si svoju priliku da se pokazes, nazalost nisi uspjeo vrijeme je da drugi ljudi pokusaju, i jos mnogo njih treba istjerati prvo Rooney-a to uzima pare ni zasta i tako dalje..
hahahah odavno nisam vidio goreg napadača od runija toliko ga samo dižu ,a lik ni driblinga posebnog ni brzine,šut može proci al eto sada Ibra kadabre
Kad je imao svoju priliku,kad je citavo vrijeme pomocni trener.Ali vratice se on na Old Traford jednog dana.
...jesu ga rashodovali i skinuli inventurni broj......