Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboli me glava dok pročitam ovaj vaš prevedeni sklepani članak.
Hoce biti rezerva dok prvi put ne stane medju stative i onda je Navas proslost,
Ja odavno nisam gledao boljeg golmana, barem kad je riječ o reprezentacijama. Italija je stvarno kompletirala tim na svim pozicijama, a golman je stvarno zvijer.
Ako. I on je folirant kao i vecina drugih italijana. Zadnji par minuta protiv belgije njegov igrac ga malo pipnuo u letu a on se folira igra na vreme. Sommera stvarno zakacio spanac, coveku kazu svoji igraci da ostane da lezi, ima jos par minuta protiv spanije, imaju igraca manje, lik ustaje i igra dalje. E to je igrac i posten covek.
A koji to igrač ne folira? Tako se to radi, svi se valjaju po terenu ukoliko vode, golnam nikako da ispuca loptu i nema razlike između ovih i onih.
Kako se glupo klubovi ponasaju,cuj ako odbije Mbappe da potpise novi ugovor naredili da ga trener ostatak ugovora(sezonu)drzi na klupi,ne shvatam zasto neko zeli igraca koji ne zeli da igra za taj klub vise,samim time ne moze biti dovoljno motivisan da igra na silu.
Pa niste valjda mislili da ce biti ispred Navasa?