Nogomet
0

Gervinho: Nema umora, napokon uživam u punoj minutaži

Totalsport
Gervinho (Foto: EPA)
Gervinho (Foto: EPA)
Jedan od najvažnijih igrača Rome ove sezone je Gervinho koji se pokazao kao nezamjenjiv član udarne postave. Iako ima veliku minutažu, Gervinho ne osjeća umor i uživa u povjerenju trenera.

Kod Arsenea Wengera nije se naigrao, dobar dio vremena provodio je na klupi, ali to se promijenilo prelaskom u Romu. Gervinho u je u Rimu ove sezone odigrao već 28 utakmica u prvenstvu i kupu uz postignutih devet pogodaka.

"Stvarno uživam u Rimu. Uopće nisam umoran, vrlo brzo se oporavljam stoga nemam nikakvih problema. Znao sam da ću puno igrati ove sezone zato sam se i dobro pripremio jer želim biti potpuno spreman i pomoći timu. Zasad sve ide kako treba i uživam u nastupima u ovoj teškoj ligi".

U subotu je Gervinho nastupio protiv Chieva od prve minute te je doveo Rimljane u vodstvo iskoristivši poklon Boštjana Cesara.

"Ovo je odličan rezultat. Jako sam sretan što sam odigrao odličnu utakmicu. Taj pogodak nam je bio vrlo važan jer nam je dao dodatno samopouzdanje nakon čega Chievo više nije imao šanse", dodaje Gervinho.

Osim Gervinha, pogodak za Rimljane postigao je i Destro čime je Roma barem privremeno pobjegla Napoliju na šest bodova prednosti.