Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj \'\'konjina\'\' i jos sebican...Covjek je nastimao pola golova onom Sow-u. A sebicni su i Nasri i Wallcot pa razvaljuju. Mislim da je sasvim pristojan napadac i za male pare dolazi. Wenger radi dobar posao, ali ne smije rasprodavati najbolje igrace ako misli nesto osvojiti. Bendtner = 0 bod :)))
ova konjina je previse sebican igrac sumnjam da ce se uklopiti u arsenal
Dobro je , i ovo je korak naprijed. Wenger i dalje ostaje mag. po pitanju transfer , jer za onu banderu Bendtnera ce dobiti nekoga ko se cini OK napadac. Ali sve mi se cini da ovo znaci kraj price o dovodjenju Falcao-a ili nekog skupog napadaca ... ipak we will see.
sagna će da dobije konkurenta za najružnijeg igrača lige