Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i jos nesto ove stative i precke se negdje prave od drveta a negdje od metala.Slomiti se ne mogu, mogu se prerezati jedino motorkom ili svajs aparatom.Zavisi. Za to ne treba nikakva skola nego malo logike. ako vec pises bomsaticne naslove onda stavi navodnike.Npr. Dusanka Majkkic je ,, lijepa ,, kao Charliz Theron.
kada sam bio dijete jedan idiot je pricao da je nas Todo zvani ,, bombarder,, na gostovanju u Subotici protiv Spartaka probio mrezu i da sudija nije htio priznati gol.Ovaj naslov nije daleko odmakao od tog mita .
gotovo slomio precku ...majko draga komadicem koze napunjenim zrakom slomiti drvenu gredu od punog drveta.Da je u lopti ekspolziv umjesto zraka pitanje je i tada sta bi se desilo gredi.bi golman stradao , to je sigurno a sve drugo je upitno
Al ga znaju novinari masno podmazat naslov, meni oci ispale gledajuci dali je precka napukla.
I sad bi mogao igrati za Liverpool
ala je raspali :)