Argentinac sve bliže rekordu
231
Gerd Muller 85 - Lionel Messi 84
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je sto sam se rodio u vakat kad ovaj covjek igra
Posebno me fascinira kod njega to, sto on i pored svih para, slave i ostaloga sto ide uz to i dalje, cini mi se, fudbal igra radi fudbala, radi igre. Isto onako, kako smo ga vecina nas, igrali kao mali ispred zgrade na travnjaku. Stvarno je uzivanje je gledati ga kako igra!
Ako ove godine Dortmund ne osvoji LP priznajem da nemam blage veze o fudbalu a @keramicar da skupim ovde u Dortmundu 11 AZILANATA pobijedili bi tvoj REAL kako igraju ove godine
mesi uopšte nije dobar fudbaler. on ima sreću da je brži od ostalih, oni koji ga mogu stići obično padaju od smijeha. a tako je sretan da kada god šutira lopta ode u onaj dio gola gdje nema golmana
BBI 2013
messi je hrvatskoh roda, od mesica iz garesnice kod livna. pradido mu je otisao u argentinu jos prije pocetkom proslog stoljeca, trbuhom za kruhom, ozenio se tamo, izrodio djecu i sve sto spada. zato leo i igra ovako dobro sto je hrvat iz herceg-bosne.
svi golovi na 4 fudbal .com
kladio bih se u ka.ru s ovima što pričaju da real neće ništa osvojiti ove sezone, zapamtite prvo osvaja primeru a napokon i ligu prvaka aBd, kup će možda opet pustiti barci. ja i ne kontam sto je nakon -11 odmah dodijeljena liga barci, zapamtite šta vam kažem historija se piše ali na realovoj strani. hala madrid (pucajte minuse al čujemo se na kraju sezone)
ti i tvoj madrid moze pustiti barci ono sto ne mozete stic vise al kako pa vi usvojite ligu prvaka?...barca nece vama to pustiti;))
Real ce osvoiti mudo marijanovo
svi golovi na 4 fudbal. com
VOLIM REAL VISE NEGO MAMU :) AL PO MENI MESSI JE MESSI.MRZIM GA SAMO STO JE U BARCI ALI KAD NIKO NIJE TU JA MU SE DIVIM.AL MISLJENJA SAM DA GA POLA SVIJETA NECE PRIZNATI KAO NAJVECEG NA SVIJETU DOK GOD NE OSVOJI SA ARGENTINOM SVJETSKO PRVENSTVO.KAO KOMENTAR OD MALOPRIJE STVARNO JE VELIKA CAST ZIVITI U VREMENU KAD ON IGRA AL NARAVNO NEMOJ DA ZABORAVIM I RONALDA.TESKA SRCA KAZEM AL NJEGOVA NESRECE JE SAMO STO IGRA KAD IGRA I OVAJ MALI IZ ARGENTINE,UGLAVNOM REAL OSVAJA LIGU PRVAKA BARCI CEMO PUSTIT TITULU SPANIJE I SVI ZADOVOLJNI,HALA MADRID !!!!!!!!!
opet je na sceni bilo izivljavanje barcelone nad nemocnim protivnikom osudjenim na vadjenje lopte iz gola
Genocid na CAMP NOU BARSA ŠAMPIONA,a šta reći za Lea,ma nema se tu šta više reći.......................................................sve jeodavno rečeno i poznato
Kakav se danas gladijatorski fudbal igra u odnosu na onaj iz 60 i 70-ih godina prošlog stoljeća, tvoj Gerd bi lips\'o s jezikom isplaženim do pupka. J.b.t. kad gledam snimak tih starih utakmica, izgledaju mi kao usporen snimak spram ovog danas. Jednostavno neusporedivo!!!
@gerd sabani ne kontam šta si s tim komentarom htio postići, šta si htio reći ? a što se messija tiče. drago mi je da mogu da ga gledam, a drago će mi biti i kad moja djeca (akobogda) budu gledala thiaga messija .... znači dominacija se nastavlja
ronaldo je krojf za mesija rece pele