Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ne znam kako sebi iko daje za pravo da sudi o covjeku kojeg ne poznaje, i to na osnovu novinarskih smicalica i naslova izvadjenih iz konteksta. Moras valjda bit plitak ko djon da se vodis tom logikom. Helem Nejse. Meni logika kaze da je ovaj covjek nevjerovatan igrac. Kraj price.
fudbalski kvaliteti su neosporni, ali je zato slina od čovjeka...
Ostavite me na miru.
fakat je genijalac, 33 gola u prvoj sezoni u novom timu, plus sto je glavni igrac i pokretecka snaga ekipe, koja provlaci real. NEVJEROVATNO!
ma mozete ga mrziti al je vrhunski igrac, on i messi, pa koja stepenica, pa svi ostali!
od toga pola iz penala skoro :D sto se tice ronalda nema potrebe komentarisati. majstor nad majstorima...
ne volim ga ali brate svaka mu cast!
Koji majstor covjece!
džeko i grafite prosle godine 54 gola u tandemu, heheh
slazem se u potpunosti,Ronaldo najbolji,..........
. ja smatram da je ronaldo najbolji na svijetu, trenutno i prosle sezone, a ne messi. naravno messi je odmah nakon njega, i on je odlican, ali mislim da je messi \'najbolji\' jer ima takvo okruzenje u ekipi i takav stil igre barce mu stvara prilike za golove... real nije uigran jos, ronaldo je one-man team Franjo
GENIJALAC!!
Umisljeni, napuhani, samodopadni i jos samo jedan epitet, IGRACINA
Kapa dole majstore!
ako barca dobije sevillu, gotovo je! Bice tesko ali tu moraju pobjediti