Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš Pjano- Mesijev naslednjik
Pogledajte asistenciju Messija za Vidala. Ja mislim da Ronaldo ono nikad nije uradio. Da ne pričam o slobodnom, onakvih je Messi zabio milion...
genijalac
"Genijalni Lionel Messi postigao 50. gol u karijeri direktno iz slobodnog udarca".... Mesi je postigao vise od 50 golova u svojoj karijeri!!! :)
@Asaco Lafe 50. slobodnjak koji je zabio u karijeri al nejse.
kakve čovjek asistencije dijeli,za nepovjerovati.Za mene osobno bolje od golova,jer se baš tu vidi genijalnost tj.intelekt jednog fudbalera.
prekuco igricu
Gledao cijelu utakmicu, svaki njegov dodir i svaka lopta ima jasan cilj. Kad god je imao loptu napravio je dobru situaciju za ekipu. I da napomenem:protiv Liverpoola je također napravio 4 100% šanse za ekipu, koje su mu saigrači upropastili.
Drugaciji fudbal igra od ostalih, godinama...
@Aki187 Naravno. Ljudi kad ga porede s nekim rukovode se samo pukim brojkama a niko ne gleda način na koji postiže golove i dijeli asistencije. Jednostavno genijalno i unikatno.