Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je realnost bh fudbala od njih 25,nijedan ne igra ni u k od kluba a i tu su 90% rezerve
Znaci kad se sve sabere, plasman na Euro je bio jos veci podvig jer pola ovih igraca igra na amaterskom nivou. Samo najbolja generacija igracki je bila ona sa Dzekom, Ibisevicem, Salihovicem, Ibricicem, Pandzom i Vrsajevicem i tu smo zijanili baraz za EP protiv Ceha.
A dobra je bila i generacija sa Besicem, Stevanovicem, Viscom, Djuricem, Susicem pa Grahovac, Kvesic,Benjo Colic, Bilbija koji su bili najbolji igraci nase lige godinama. Sjecam se Djuricevog hetrika protiv Nijemaca na Kosevu a Stevanovic je ja mislim asistirao za 3 gola. Bgm prije se moglo vidjeti bar tih par igraca koji imaju kvslitetu za seniorsku, sad ama bas niko
Sto bi se reklo svi redom krampe..il su kurate srece il nisu bili marljivi i trudili se maksimalno.. realnost nasa Bez dijaspore i igraca koji se motaju po tudjin mladim repkama mi smo donji
To je realnost kad babo i majka šteluju mjesto u ekipi, a reprezentacijim upravljanu mešetari koja ta mjesta prodaju, naravno uz šverc kartama, namještanje utakmica i sve ostale stvari. Očekivan rezultat.
od tih Ukrajinaca koje smo pobjedili, Lunin sada brani u Real Madridu dok je lijevi bek Mykolenko u Evertona. Oba igrali u Zenici neku noc. Ima ih Jos nekoliko koji igraju za Shakhtar i Dynamo K.
Joj kakav je ovo naslov. Bosna nikad nije igrala EURO. Sami sebe lažete, obmanjujete, stvaralački 🙂
Da citas sta pise bilo bi ti jasno. Ti procitao 3-4 rijeci i potrcao da pises komentar. Ni june ti nije ravno.
Video sam da piše, ali mi je ovaj naslov baš paćenički kao i ceo vaš izmišljeni narod. Liliputanci
Odavno ništa tužnije nisam pročitao.
Jadna djeca , većina ih je zalutala u repku zbog lobiranja menadžera koji vedre i oblače, bez obzira na nekvalitet kandidata.Ima tu i onaj famozni ,,nacionalni ključ,, , ali vrhunac je izjava jednog od tadašnjih selektora mlađih selekcija ,,Ako za mandat ne uzmem dobar stan i auto , onda i nisam ništa..."....
Sve nase generacije su slicne i uvjek smo sa njima prozivljavali sokove. spori, sportski ne inteligentni, nespremni i bemotividani.
sim bau :)
Treba angzovati Dalica honorarno on znna sta i kako bi sa BiH a mogao bi nam pridruziti i neke igracce. on je moderan trener kakvih nema na balkanu.
Kako god oni su igrali EURO i to im niko ne moze oduzeti
Sve gola krampa
Tuga
Nisam ni znao da postoje ovi klubovi jbt, tuga
Sadiku je dobar stoper, još ima vremena da napravi finu karijeru.
cuj ovaj igra za ekipu Neuma HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA a jest ga krenulo svaka cast momak 🤣