Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možda je aktualnija vijest da je Roma pobijedila 1:0 u Udinama!
sa igracem manje
akobogda ima da potpiše za pravi klub :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Niste odavno pisali o nagađanjima za transfere.
Samo neka ne pišu o tebi više :D
GB buraz šuti, s tobom su nas smorili ko niko :)
Roma nema finansijskih problema da je primorana da prodaje. Roma je prodala i previše ove sezone. I to dobro ihihihi prošla. Roma sada da prodaje kad se sve uštimalo, vrlo dobro. Roma odavno nije imala boljeg trenera. Roma neće prodati Pjanića niti u januaru, niti naredne godine.
Najbolji mladi vezni u svijetu, za 2-3 godine biće senzacija, vrh, Inesta + Juninho = Pjanić
Iniesta *
al on ako dodze u MANU samo ce zavrsiti na klupi kad bi Barcelona ponudila bila bi mogucnost da postane prava zvjezda jer gradzom pase i odgovara mu igra Barce
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije on budala da ide,bolje titula sa Romom nego klupa u Manu nakon prve loše utakmice.
On barem nebi sjedio na klupi za razliku od nekih nasih igraca koji su tamo :D :P
Malo je 30 miliona !
Nista ispod 40 miliona Mire, neka su oni na gubitku ako im ne budes valjao.
Nema smisla napuštati ekipu u kojoj se skrasio i čiji je postao temelj. 9 utakmica 9 pobjeda, šta više tražiti. Zašto ne bi mogao biti nasljednik Tottija, ne doslovno jer je to nemoguće, ali će Romi biti potreban temelj nakon njega , dok je to Pjanić protiv Napolija dokazao.
Nije on igrač za PL, nego je perfektan za Barcu.
Treba da dodje Dobar je Zmaj nas