Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..e pa bas su iznosom novca pokazali sta misle o njemu...to je smijurija! mislim da je 80% igraca vise placena od ovog iznosa u Romi!
Pogrešno misliš...
u italiji inace nisu plate nesto "extra velike" ali bolje mu je ostati u Romi kaoja je ove sezone u odlicnoj formi i nareedne igraju ligu sampiona 100 % a on standardni u svim utakmicama,nego prelaziti u neki drugi klub i tamo traziti mjesto u prvom timu... da ne duzim nadam se da si shvatio sta sam htjeo reci jednostavno nije sve u parama ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
2.8 milijona zaradi Dzeko za 3 mijeseca....
jos uz sve to vise sjedi nego sto igra :D
sacekaj ti pjanke dok prodje brazil. poslije sp ce ti davati trostruko
E zato treba preci u Man.Utd, jer ako nude 30 mil eura za njega, znaci da mu ne bi plata bila ispod 80 hiljada funti, i to sedmicno, ako ne i 100 hiljada, jer Rooney zaradjuje 250.000 funti sedmicno, dakle ne vidim razlog zato i Pjanic ne bi imao bar 100.000 sedmicno, to je 400.000 mjesecno funti mjesecno pa racunajte koliko je to godisnje, sigurno tri puta vise nego ovo sto Roma nudi. I presao bi u mnogo popularniji, trofejniji, i sigurno bolji klub sveukupno, dakle stepenica vise i zarada tri puta veca, i onda mu neko kaze "Ostani u Romi!"
Nemojte miješati kruške i jabuke. 2,8 miliona eura bi mu bila PLATA! To NIJE isto kao kad ga neki klub kupi pa za njega plaća 20 ili 30 miliona eura. Ovdje je riječ o njegovom ličnom primanju. Slažem se da mu je bolje u Romi koja pobjeđuje nego u Mančesteru da grije klupu i nervira se zbog loših rezultata...
Pjans vise vrijedi. Nije zbog para, vec to je ponizavanje.
Pjanicu DIJAMANTU
Ljudi, nemojte biti debili ba! O kakvim Barcelonama i Manchesterima pričate? Pa čovjeku je bolje da ostane u Romi, igra svaku utakmicu, da se razvija. Pa zar stvarno mislite da će u Engleskoj ili Španiji biti prva postava? Zar mislite da neće propasti na klupi?
oko 450 hiljada km mjesecno mala plata. puuu, pa sta je onda velika ako je ovo mala. fol eto vi se 200km razumijete jel mala ili nije.
Osvoji titlu u Romi i onda bježi u Manchester united ili Barcelonu :)
Jest da ne gotivim Romu, al kakav crni bolji klub, imaju 100% učinak, vjerovatno i najkonstantniji ove sezone u Europi.
Tesko je biti mudar u ovakvoj situaciji. Sto se tice love ok, toliko je i sam trazio ali period od 5 god. je jednostavno predug.
Pjane, reci tim žabarima: -"Jel se vi zajebajte samnom ili koji je vam ***"???, ima hrpa igrača koji za *** nisu po evropi sa daleko boljom plačom, a oni nude 2,8????? Ma dao bi ja njima 28cm u čmar.
novi kralj rima ,kad toti abdicira(pođe u penziju )
Ostani Mire legendo! , Forza Roma!
kako ce mo vise dati kada je Italija u Recesiji
*ćemo
ares kane ,al za 5 godina to je skoro 20 miliona eura, zaci nude mu ugovor do kraja karijere , mislim da bi trebo produziti ugovor,jer je toti ionako star,on je medju najmladjim u romi.