Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zahvali se ti igracima sto ovako dobro igraju ...
daleko od istine
Redakcijo, dosadni ste više informacijama iz Barse i ostalih timova Evrope! Dajte nam informacije iz naših klubova. Imate pravo kontaktirati osobe i iz naših klubova, a ne samo prepisivati sa interneta!!!!!!!!!!
pa nije lud da preuzme to smeće otici ce u bogataske city il chelsea
ajd sutite, jel inter osvojio ligu prvaka za zelenim stolom? kako mozete nekog mrziti svako moze uci u losu seriju, a inter se je izvukao
Nema Inter tih para...
NOVO NOVO NOVO! Gledaj filmove online BESPLATNO! Sve sto trebate na netu. muzika programi igre filmovi online BESPLATNO, DOBRODOSLI! bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info Sve sto trebate na netu. muzika programi igre filmovi online BESPLATNO, DOBRODOSLI!
ne treba on Interu...vech sudovi
znaci mislite imas dobre igrace i to je to, pa sta je s reala kad oni nisu imali dobre igrace pa nista ne mogu. biti trener barce je najtezi posao jer ljudi su osvojili sve a i dalje igraju i trude se. nauka je motivisati ih da se i dalje trude i daju maximum, motivacija je ono sto mu se ne moze oduzeti...
ceka covjek da osvoji dva ili tri trofeja pa ce onda da potpise,ako ne osvoji postoji dilema,ali mislim da ovaj zna sta radi i ostat ce ovdje dugo,zato sto nebi mogao da gleda da barsa gubi od reala i maksimalno ce iskoristiti ove igrace te osvajati trofeje. sto se tice intera taj se klub jos koju godinu nece ni spominjati nek zahvali juventusu na svim titulama koje su dobili za zelenim stolom.
Inter, the true comedy since 1908
ne zna \"istina\" sta je laz
jesi siguran ?
najbolji trener svih vremena