Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko će otići iz Rime samo i isključivo ako mu Amra tako nešto 'predloži'. Realno.
#Rome
Eh da sam bar na jedan dan Dzeko pa da uzmem sve pare i na crvenu puknem pa nek ide zivot
Sam nadje klub i uplati sebi doprinose. Kao i svaki posao u BIH
Glupost. Dzeko ima ugovor jos godinu na 7, 5 mil. Sto bi on isao nesto drugo traziti kad realno ne moze dobiti vise. A i Amra ce tesko promjeniti Rim. Iduce godine je slobodan igrac i moze raditi ono sto on zeli
ma kad ode ovaj portugalski cigan bice bolje...ostani u Romi jos koju sezonu...vec si legenda kluba...onda okaci kopacke ili idi u Kinu ili Japan i tamo ce te nositi ko malo vode na dlanu...onda nazad u Rajvosa, kupuj i spasavaj Zelju...(pitar ovde, samo da se zna...)
Ma idi Dzeko gdje god, vise bi te cijenili u Sassuolu, nego u toj sugavoj propaloj Romi. Skoro drugi najbolji strijelac u historiji Rome, iza jednog Tottija i uprava staje na stranu nekog Fonsece i oduzimaju mu kapitensku traku, salju ga na tribine.
daf frknite ga negdje da zeljo dobije koju hiljadu, propadaju ko Gras
7 Miliona godisnje na privatni racun pa vi razmislite dali ga zanima sta ce biti sa njim! Nije ga briga dali ce provesti vrijeme na klupi, terenu ili na trebinama.
Ako je išta ikad bilo izvjesno otkako Džeko igra u Romi je da Džeko nikad neće otići iz Rome.
uuuuu svet ie gotov za nosniiie
Ko se na njega i Pjanica oslanja taj je zalutao u nogometnom svijetu
O djeco, ne trošite vrijeme na sport, već učite šta vam pravosudni sistem poručuje: za genocid ne da nema posljedica već ćete biti nagrađeni kao heroji! Dizaće vam biste i oslikavati murale... Pjesme i knjige će pisati o vama a veliki državnici i filozofi će vam odavati počast...čak će vam država plaćati penzije
Dzeko, ne zuri nigdje, za novu godinu trazi produzetak ugovora, na pola sezone ce im trebati igraci (povrede)