Nogomet
2

Gazzetta dello Sport: Drogba u Milanu?

Totalsport
Didier Drogba (Foto: Arhiv/AFP)
Didier Drogba (Foto: Arhiv/AFP)
Talijanska Gezzetta dello Sport još je jednom zaokrenula priču za 180 stupnjeva i ponajboljeg svjetskog napadača u posljednjih sedam, osam godina, Didiera Drogbu, preselila u Milan.

Drogba, trenutni član kineskog nogometnog kluba iz Šangaja, je podsjetimo nedavno navodno viđen u Torinu kako traži kuću. Talijanski su mediji to naravno povezali odmah s potpisom za Juventus u zimskom prijelaznom roku, a po novom je "Stara dama" navodno od te kombinacije odustala.

Gazzetta dello Sport vjeruje da je Milan sada vodeći klub u utrci za Drogbom, koji će u januaru predstavljati Obalu Slonovače na Afričkom kupu nacija. Naime, Milan će u januaru vrlo vjerojatno ostati bez Pata i Robinha, a novac od prodaje trebao bi biti dovoljan za dovođenje sjajanog centarfora, koji je u završnici prošle sezone engleskom Chelseaju donio premijerni naslov prvaka Europe.

Ukoliko potpiše, Drogba bi propustio sve utakmice u januaru, ali bi zato bio na raspolaganju za osminu finala Lige prvaka, u kojem Milan igra protiv trenutno najboljeg sastava Evrope - Barcelone.