Stiže u Italiju?
1

Drogbin agent potvrdio kontakt s Milanom i Juventusom

Totalsport
Didier Drogba (Foto: Arhiv/AFP)
Didier Drogba (Foto: Arhiv/AFP)
Prema riječima Carlosa Arina Baja, agenta proslavljenog nogometaša Didiera Drogbe (34), postoji dobra vjerovatnost da njegov klijent nastavi svoju karijeru u Seriji A.

Konkretno, Bajo je u intervjuu za web-portal Tuttomercato.web rekao kako je u kontaktu s dva talijanska velikana Juventusom i Milanom, te kako bi Drogba mogao napustiti redove Shanghai Shenhue nakon samo šest mjeseci.

"Mislim da postoji dobra šansa da dođe u Italiju sada. Postoji pravi interes od Juventusa i Milana, ali i samog Didiera vezano uz transfer", rekao je Bajo.

"Bilo je kontakta s Milanom i Juventusom kako bi se shvatila situacija vezana uz ugovor s Kinezima i imat ćemo daljnje kontakte i sastanke s oba kluba sljedećeg tjedna. Didier bi se volio takmičiti u jednoj od najboljih svjetskih liga kao što je talijanska Serija A".

I dok iz Milana ne skrivaju interes za Drogbom, Juventusov trener Antonio Conte kaže da ne zna ništa o mogućem transferu veterana.

"Stalno čitam o Drogbi, ali klub mi ništa nije predložio, kao ni obrnuto. Ovdje treba uzeti u obzir i ekonomske faktore. Svaki transfer mora biti pametan i jeftin", rekao je Conte na press-konferenciji uoči ligaškog ogleda protiv Sampdorije.