Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubio ih Milan u drugom...zasluzena pobjeda...FORZA MILAN!
đe je onaj gov*ar što mi se nakačio na komentar kad sam najavio guženje keruše pa reče da će da nas podere čengiz under , je li mišu izađi iz rupe ,zapravo bolje ostani u rupi i ne izlazi !!!
trebalo je biti 4:0
Nije Milan toliko preporodjen koliko je Roma propala u zadnje vrijeme
Roma bez Edina Dzeke je obicna taraba treneru diletantnu!
roma propala isto kos SDA
Ovaj Gatuzov Milan igra identično kao onaj Ančelotijev sa kojim su osvajali ligu šampiona!
Svidyami se..pooyy
Ovu Romu je pain in the ass gledat kako igraju.
koji levati pejgamberu dragi.
MRTVA ROMA
dzeko je zaigrao a milan je svirao
Allahmi Dzeko je njihov naj bolji igrac ..stavio ovog srcanog bolesnika sto ga juve nije htjeo dovesti mjesto naseg zmaja ...srcsni opasn ko leptir.
Zasto moras biti toliki idiot i vrijedjati momka ako igra prije Dzeke?
Roma nikad neće biti veliki tim kao što su Juventus, Inter, Milan, vazda neka mlaka sredina. Prosječan tim. Shvatio je to i Pjanić i otišao čovjek u Juventus.
Sama cinjenica da je Kolarov, vise od 60 minuta, najzvucnije ime na terenu, jasno ti kazuje bar tri stvari: - kakav ti je tim; - koga imas za protivnika; i naravno... - kakav trenerski strucnjak ti sjedi na klupi. Totti?!
Sa ovakvom igrom Roma je trenutno ekipa za sredinu Serie-A. Bez obzira na odlazak Salaha zahvaljujuci losem treneru su 40-50% losija ekipa u odnosu na proslu sezonu. Jedine dobre utakmice protiv jakog tima su bile protiv Chelsea. Dzeko jednostavno nemoze funkcionisati postizati golove u timu koji ima presporu veznu liniju…katastrofa.
Koliko je ova italijanska liga ogavna mati draga.. Dva sata sam potrošio na ovo s.anje od utakmice, pa zanimljiviji su mečevi Đerzeleza. Roma užasna, nema sredine, nema ideje i vizije, napadači odsječeni i nebitno je ko igra u napadu da li to bio Suarez ili Džeko, kad nema lopti. Milan sabraniji, ali ništa ni oni posebno, kao ni jedan italijanski klub. Od italijanskih klubova, jedino mi lijepo igra Atalanta. Kakvi antitalenti su talijani..
kad bošnjo koji nije više dobar ni u sjedećoj odbojci kaže da su četverostruki prvaci svijeta antitalenti..
@PresjenikBakir Ni ja, vjeruj. Da nije Džeke, ne bi ovu Romu ni italijansku ligu očima pogledao. Naravno, svi lupaju minuse jer misle da mrzim nekog ovih klubova, ali ovo su sve činjenice. Nijedan klub ne igra lijepo i atraktivno, osim Atalante. Svi nešto na jedan gol, pa prave bunker, pa se povlače, pa oprezni nešto lafo.. Sve neko nabijanje, preskakanje igre, greške u pasovima na dva metra itd. Ma fuj, španska, engleska, njemačka, pa čak i francuska liga je bolja od ove.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma dobro,čuvaju se za šahtar,ta je tekma bitnija....
Iskreno pobjedit ce ih Sahtar i u Rimu kao i Milan veceras.