Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sion je i dalje u prvoj ligi odnosno u super ligi jer je u barazu pobijedio ekipu arao i ostao u super ligi i u buduce provhjerite informacije
Definitivno je završeno! Marin Tomasov je danas, prvoga dana prijelaznog roka, i formalno svojim potpisom na ugovor potvrdio svoju vjernost Modrome klubu. Osobni karton Ime i prezime: Marin Tomasov Datum rođenja: 31.8.1987. Pozicija: Ofenzivni vezni Bivši klubovi: NK Zadar (2006.-2009.), HNK Hajduk (2009. - 2012.), NK Zadar (2012.) - Napokon se ostvario moj dolazak u Dinamo i odsada ću biti koncentriran samo na igru u modrome dresu i na ostvarenje što boljih rezultata. Nadam se da ću svojom igrom dati doprinos najtrofejnijem hrvatskom klubu i pomoći mu u novom pohodu na Ligu prvaka - rekao je novi igrač Dinama nakon potpisa ugovora. Novi krilni igrač Dinama karijeru je započeo u Zadru da bi nakon nekoliko uspješnih sezona u Stanovima otišao u splitski Hajduk. Na Poljudu je bio sve do prije nekoliko mjeseci kada se nakon raskida ugovora vratio u Zadar.
bolo pomuzi me
Svicarska, zamlja obecana !
Kad bi BIH imala jednog Gatuza na vrhuncu karijere,vjerujem da bi sad bili na Euru.
Zasto se provaljujete.. Sion je ostao u ligi. Da im nije bilo oduzeti 36 bodova bili bi drugi i igrali EL. Petkovic ih je ostavio u ligi u play offu protiv Aarau-a.
Cuj Sion u drugoj ligi? Jeste li vi normalni? Pored Bazela jedina ekipa koja vrijedi.
zar SION NIJE OSTAO U PRVOJ LIGU NAGON POBJEDE U PLAY OFF
žabarčini malo štimanja u italiji pa sad ode dalje, ponjamke mu se u stau mafijaška žabarčini malo štimanja u italiji pa sad ode dalje, ponjamke mu se u stau mafijaška žabarčini malo štimanja u italiji pa sad ode dalje, ponjamke mu se u stau mafijaška žabarčini malo štimanja u italiji pa sad ode dalje, ponjamke mu se u stau mafijaška žabarčini malo štimanja u italiji pa sad ode dalje, ponjamke mu se u stau mafijaška žabarčini malo štimanja u italiji pa sad ode dalje, ponjamke mu se u stau mafijaška žabarčini malo štimanja u italiji pa sad ode dalje, ponjamke mu se u stau mafijaška žabarčini malo štimanja u italiji pa sad ode dalje, ponjamke mu se u stau mafijaška žabarčini malo štimanja u italiji pa sad ode dalje, ponjamke mu se u stau mafijaška