Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekome je vrijeme za penziju, pa jedino sto moze jeste pricati po novinama. Nek ga je oprao jedan od najboljih igraca EPL-e.
Mrzim MU i Real i drago mi kada ga po*use, makar i od malo inteligentong Teveza.
jasta je kao i svi igraci manchester uniteda najkretenskijeg kluba na svijetu samo najobicniji idiot moze navijati za njih tevez porastao si mi u ocima svaka ti cast
Lako je zakljucit da svi ovi koji ostavljaju ovakve komentare na stetu teveza su navijaci najbijednijeg kluba na svijetu man utd @bosn.om:potpisujem!!!!
Samo VELEZ MOSTAR! \'ta ce ManU i ManCity!?
@Bosn.om svaka ti je na mjestu, ali stvarno, samo idioti mogu navijati srcem za klub koji u zivotu uzivo nisu gledali a ne nesto vise tipa tradicije itd. a tevez je dobar igrac, jedna od rijetkih gresaka fergusona
dobar je on lik, lud
To Karlose svaka ti je zlatna hahahaha
Gary is a RED! ev slika http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=30978227&o=all&op=1&view=all&subj=2204500394&aid=-1&id=1372328046&oid=2204500394&fbid=1335544713326 Glory!
@bosn.om G.lup si ko Tevez, ustvari, mozda malo vise od njega...
da je znao citati i pisati ja bih ga i zadrzao,
Gle ti ovih zabaca sto su se kanom uhvatili branjenja rodnog im ManU-a hahahaha, uvjek sam mislio da samo bezkarakterni levati mogu strasno navijati za neke klubove gradova gdje im noga nikad krocila nije a da ne govorim o stadionu, tradiciji navijanja tog kluba, kao i svojoj porodicnoj, koja glupost. Uglavnom, Tevez je zvjer sam za sebe, odlican igrac i samo budala moze pomisliti da Ferguson nije napravio gresku pustajuci ga da ide, narocito, jer ga je mogao i jeftinije uzeti pri kraju.
A ti si klasicni m.a.j.m.u.n. kojem je mjesto u kavezu a ne na fudbalskim terenima. Orangutane jedan
Tevez, idi kod Bake Sliskovica na kurs engleskog !
kad budes napravio karijeru ko njegovu onda pricaj @emir: potpisujem!