Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj sity sranje od ekipe
Sve nesto na vrat na nos, svaku utakmicu. Dzeko idi bola negdje da igras kako umijes, propast ces tu.
naravno da igraju za pare,nije sporno. samo gledaj, razlika između Messia,Ronalda i Džeke je u tome što će ova dvojica, MiR, za svaki novi ugovor dobivati sve više i više para i takmičit se svake godine za naslov najboljeg strijelca ili igrača, dotle će ovaj naš đuvegija trunuti na klupi za rezervne igrače i kao što je netko spomenuo,(skupljati minute na kapaljku), možda će uskratiti početno mjesto u repki nekome tko je to mjesto više zaslužio.
Ocajna igra, shity nema recept kako da igra protiv bunkera na svom terenu, bolje igraju u gostima. Dzeki ne odgovara uloga klasicnog centra sidrasa, njemu treba prostora, trke, kontri, tu je on najjaci. Sve je do mancinija, koji nezna postaviti igru, taktiku, kako bi iskoristio kvalitet svojih igraca.
Drveni filozofe, bas bi tebe, ili bilo koga drugog vidio na Dzekinom mjestu. Da primas 120 milja funti sedmicno, garant bi i ti otisao negdje drugo zbog \"ljubavi\" prema fudbalu. Ne rise vise , sto to Mesi dodje iz Argentine, a Ronaldo iz Portugala? Zbog ljubavi? Ne budi smijesan, fudbal je danas iskljucivo novac, nema ljubavi ni entuzijazma.
@ares.kane potpuno se slažem s tobom,ali najgore od svega je što će isti džeko do utakmice sa grčkom skupiti možda 120min igre,a cijela koncepcija reprezentacije će se morati vrtiti oko njega,a Ibišević će ako se Pape odluči za jednu špicu lagano izvisiti.
Nezaslužena pobjeda umjetne tvorevine, a strijelac najgori igrač na terenu (uz Džeku).
ma narode manite se vise dzeke - on je više puta svojim FANOVIMA I NAVIJAČIMA PORUČIO da ga ne interesuje nikakav odlazak i da mu je fino...i dao do znanja da je on PLAĆENIK i da njega i ponajviše njegovu FAMILIJU interesuje LOVA recimo IBIŠEVIĆ momak vidi se da UŽIVA kad igra fudbal... isto tako svi veliki fudbaleri messi, ronaldo, itd itd...dobri su jer vole igrati fudbal bez obzira na lovu al Dzekson nije ljubitelj fudbala...on se počeo baviti fudbalom isključivo radi para i to sad dokazuje i zato neka ga gdje jeste...mislim da ima mnogo drugih klubova kome mozete posvetiti svoju paznju i svoje živce! neka se Amra brine oko njega.
Al zato Begovic ZVIJERRRRRR!!!
Dobar Dzekson (trudi se) , ali sta ces kad igras u ekipi bez veznog reda
kojeg komentatora? zivim u engleskoj, nemam vase tv kanale
@@LAPD To ti cuo od komentatora pa prosipas vamo nam neka pravila.
JA JADA I EKIPE ,UNITEDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mozda u njemackoj, u engleskoj se ono ne svira
Nigdje onog Edina sto je Francuskoj, Unitedu i Realu zabijao. Steta, kakvog igraca upropastise Mancini i kompanija...
Cist faul Barry-a
Volim Dzeku, ali i On mi IDE na Zivce vise! Da hoce vise Otici iz Shitij!