Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bale car.Centrira loptu i onda je stigne u šesnestercu da da go.Sad murinjo nek dovede Bolta da igra umjesto Arbeloe na desnom beku.
Znači, ako Bale ode u Barcu, onda kristina ne može od Alvesa pobjeći na drugu stranu kao dosad, sad ga sačeka Bale :D aBd, živi bili pa vidjeli, Kristina sljedeću sezonu u sredini veznog reda :P gdje je eralno jedva prosječan igrač.
kakve bolan veze ima alves koji desnog beka sa baleom, koji je lijevi bek, doduše obojica ofanzivni... šta valjaš nebuloze... još bale može igrati i krilo... super pojačanje, ako je istina, dobro i jest za Barcu, dobili su jednog od najbržih igrača trenutno...
Kakve veze ima lijevi bek s desnim bgti:Dcccccccccc...a to dje ce koji igrat je dr,ugl strane ne mogu mijenjati,lijevi lijevo,desni desno:D..
POVRATAK LA MASIJINOG KLINCA..MA NEMA EKIPE DO BARCE,SVE NJIHOVA DJECA A REAL NEK TROŠI PARE..
ma nije istina ! ali ako ovaj dođe onda alves ide... jer ne mogu obojica igrat stalno u napadu...
Naravno, nijedna strana još nije ništa potvrdila, ali će zasigurno to vrlo ubrzo učiniti ili demantirati. hahahahha e svasta :D
Cool:D