Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je moguće da je Donkey Kong povrijeđen.
onolike pare dali za felericnu robu.
Pa dokle vise !
I opet KLIX-ovi "Strucni novinari".....Kao prvo Iker Casillas je branio protiv Galate nekih 10 ak minuta,a kao drugo Gareth Bale je dobio poziv za vecerasnju utakmicu tako da je na treneru da li ce igrati ili ne,i on je nakon povrede na zagrijavanju protiv Getafea odigrao 2.pol.gradskog derbija protiv Atletico Madrida....Toliko o upucenosti ;)
Carlo Ancelotti has named a 21-man squad for the second match of the Champions League season, in which Real Madrid face Copenhagen at the Santiago Bernabéu stadium (8:45 p.m., C+ Liga de Campeones). REAL MADRID'S SQUAD Goalkeepers: Casillas, Diego López, Jesús. Defenders: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho. Midfielders: Khedira, Casemiro, Modric, Di María, Isco, Illarra. Forwards: Ronaldo, Benzema, Morata, Jesé. Ne vidim Bale da igra...
dobro je, dok se ne oporavi Di Maria ga može mijenjati.. tako da mu se ne treba žuriti nigdje.. tek je početak sezona, taman će se oporaviti kada se zakuhaju utakmice u LP :))
Šteta, nikako da odigraš da valja
uh sad ce him bit gutavo anamo
Bitno je da Modrić igra:P Dokle li će Real doći sa ovakvom politikom....:(?
100 000 000 evrića
Znači da je sad polovan.
Oglas na Pik-u: Može zamjena za Ozil-a plus moja nadoplata? :)
najeo se sinoc sogan dolme pa me jos malo stomak zeza