Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momci na Evropskom, dobri ste, Lijepa noc i za vas i za nas!!!! Svaka cast
Vala ovaj Vels prosjek :)
prosječna ekipa. mozda i ispod.. kao i mi... nije to to.. definitivno, dok je nama liga vitez, doboj kakanj, ljubija, i kvrgavi stadioni... nema od toga nista..
đe si mislio sine, u Bosni hvatati bodove, mnogo jači su ga popušili na ovim prostorima
gospodin za razliku od govna ronalda
https://www.youtube.com/watch?v=XZAnWkYJhg4 Gareth Bale - istinski lider jedne reprezentacije, čovjek koji je učestvovao u svih 9 postignutih golova za svoju reprezentaciju za plasman na Euro. Kapa do poda, majstore.
Rekoh ja, u Bosni svi nađu sreću,samo je mi ne znamo imati. P.S. Ćifuti na aparatima.
Pjanić je bolji od Balea!
pa naravno da je bolji.
Pusti ba to, slušaj ovo... Jel ko ondako da zaradi šta, a da se puno ne za***e? Radi se o poslu preko neta, kliknes par reklama dnevno i imas oko 0.80$ dnevno na pocetku, a kasnije, kao sto ja vec imam je oko 15$. Nije zafrkancija Boga mi... ko mi ne vjeruje nek mi se javi eto bar da popricamo... Eto ako hoce ko nek mi se javi na FB http://on.fb.me/1jWeVcL.
Ta ce Bale, kloc. :)
Đesi Bale...
EVO GERETE SAMO JEDNA ZA TEBE !!! https://www.youtube.com/watch?v=bLra5Rzin8Y
Bejluuu Gerete gumicu za cirilicu (plavu) i rijesi tu paucinu