Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeki se klupa smjesi, ovaj Garcia ga je gotivio ko osobu i igraca, ovaj Spalletti ce ga klupirati gdje mu je i mjesto sa obzirom na to u kakvoj je formi, jbg
steta, ovaj ih taman skontao...dok se ovaj snadje i skonta da obojica trebaju igrati, proci ce opet 3 sezone. do tada ce Dzeko biti u (polu-)panziji a Pjanic u Turskoj...
@william costigan jr pa nije bas tako. koliko god da su me iznervirali, u klubu su kao tandem bili dobri. Pogotovu Pjanic. Tu nema diskusije. Dzeko je postigao samo 3 gola (od toga cak dva iz penala), sto je premalo, ali je ipak funkcionisao. Prodori Pjanica i ostalih iz veznog reda su bili rezultat Dzekinog guranja u spicu. U reprezentaciji katastrofa! Ali ovdje je rijec o Romi.
@william costigan jr pa Roma odavno i nije tema za jace ekipe. Ja govorim da je opcenito islo. Drugo mjesto proslu sezonu. I sad im ide pa koliko toliko. Tvoj argument jeste tacan ali Roma odavno vec nije za bilo kakvih ozbiljnijih ekipa. Redovno u Ligi prvak primaju po 5 i vise komada.
Spekulise se da ce Garcia preci u Pofalicki....