Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba dovesti par igraca sa 35 i vise godina, to je ono sto najbolje znas debilcino jedna.
Kozak , tjeraj više Allegria hebo te on u šiške.
ovaj kad kaze da ostaje 101 posto to je znaci sigurno 10000 posto da ga prodaje
Prekjucer cekam Milana za 800 kemi, i nadjem ja sebi utakmicu na first rowu, tacno dodjem kad je bio penal i iskljucen igrac genoi. Baloteli masi penal ne mogu da vjerujem nema sta nisam ispsovo, na kraju statistika 39 suteva milana, i otad sam rekao nikad vise u svom zivotu se necu kladit. Nabijem i milan i balotelija i valtera birsu seljaka koji sa sva metra masi go glavom. Majku li vam vasu zabarsku nesposobnu!
gori si ti seljak kad si igro na milan , ako ne pratis neki klub i sta se desava s klubom koji k se kladis na njega? i pametnije sto si reko da se neces kladit nije ni kladjenje za svakoga
Svemu dodje kraj, tako i losem nizu. Sve je to sreca jarane!!! Kladjenje nije za nikoga, valjda nije dzabe kockanje grijeh!
Nije moguće da treba osvježenje. Zar...
Kupiće im po airwaves.
Prvo tebe nogirat, a onda dovest kojeg kvalitetnog igraca..
Ideš ti zajedno sa Balom i Allegrijem, Barbara mi rekla :D
aBd !
Vrati Ronaldinha maca moj dobri !