Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puna 2 dana kasnite
@a a sto ja tene ne mogu...
Zato ce te lagano u seriu b , prodali ste najbolje igrace :)
ovaj galliani laze i kad govori istinu :D
Jesi pozdravio staru od mene? Jos nisi? Pa sta cekas?
pa ko.nju jedan ti il ne znas engleski il ti noge smrde , gdje tu pise da je PSG NAJBOLJI KLUB ? ? pricas neke gluposti , mozda je po tvom trebao reci da mu je krivo sto je dosao u PSG i da je to 0 od kluba ?? i stoko nepismena ne vrijedjaj odma ono sto je covjeku najmilije,najdragocijenije i za sto bi svako ubio ! majku ... stoko jedna neotesana
Zabaru budi tansre sto te ibra nije stosirao.
Koju svaku vijest, idiote, ostavio sam mozda tri komentara danas u cijeloj rubrici sport. Evo gdje je rekao: \'I\'m finally here in Paris,\' he said at his unveiling. \'It\'s a dream which has become reality, for me it\'s a big step in my career. Playing for PSG is an incredible thing.\" http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2175351/Zlatan-Ibrahimovic-signs-Paris-St-Germain.html Znaci, igrao je za Ajax, Juventus, Milan, Barcelonu, Inter, ali eto PSG mu je bio \"dream & big step\" u karijeri, haha. A ti pozdravi mamu od mene i pisemo se.
de hajde ko.nju nadji dje je to on reko da je PSG najbolji klub .. ako u nesto nisi upucen nemoj ni komentarisat , nije ti niko naredio da moras ostavit svoj j.e.b.eni komentar na svaku vijest !
Postavljeni BESPLATNI parovi! Svratite! Nudim BESPLATNO i 22 sistema do kraja tjedna uz glavni sistem. Do sada sam PROFITIRAO 52 000 kn, u prosjeku 7000 kn MJESEČNO svojim sistemom. GARANTIRAM da ćete među gratis sistemima naći barem 1 ili 2 koji vam odgovaraju za vaš tip klađenja i s kojim možete profitirati. Nitko vam ne može obećati plus jer uz svaki kvalitetan sistem mora ići i znanje. Nijedan sistem nije 100 posto dobitan ako vi ne pogađate. Zato ne PADAJTE NA TUĐE FORE o sigurnim parovima i sistemima s kojima zarađivEate bez truda (NEMA TOGA!) SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. STATISTIKA, PAROVI I DOKAZNI LISTIĆI su vam predočeni na blogu i arhivi. Lp! WWW . ORGAN . BLOGER . HR
Zabar ga kao nije namjeravao prodati, ali onda su Arapi mahnuli cifrom i ovaj je brze-bolje pozurio sa prodajom dok se nisu predomislili. A Zlatan kao nije zelio otici, ali kad je ipak prodan u PSG tamo promptno izjavljuje kako je to najbolji klub i kako je uvijek htio igrati za Pariz, itd. I sad kao ne pricaju jedan s drugim, haha... ciganska posla.
a sto ne mogu ovog ibrahimovica