Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balotelli u Milanuu!!!!!!!!Nestoo najboljee stoo bi se mogloo desitii!
35 MILIONA ZA NJEGA.......PA KOLIKO ONDA VRIJEDI VEDAD IBISEVIC..
ce po svemu sudeci karijeru nastaviti u Sangaju, Kataru, a ako bude imao srece, mozda ga i Anzi kupi, ili Sidney Dinamo, sto me nebi cudilo, ipak je on klasa, igracina:)))))))
Ovdje neko nije normalan ili mu noge smrde!!! Pa glupi Balotelli ne vrijedi ni pišljiva boba, a kamo li 35 mil. Ovaj svijet je otišao u tri p.m. !!!! Nismo normalni !! Treba nam jedan smak Svijeta !!!!
U najmanju ruku smijesno , Galijani pod.j.eba.je id.iotske novinare i treba ! Kad su dosadni ko ona stvar , ko imalo prati stanje u Milanu zna da nemamo love ni za stopera normalnog , tj. ima al Berluskoni ne da , i ovu je sezonu unistio jer je skrtica j.e.bo mu finansijski fer plej m.a.t.er.Nisu dali skrtice 7 miliona za Mbiwu iz Montpeliera i sad covjek potpisao novi ugovor,i mogu da im ga duvaju osim ako dadnu 20 miliona.
Dabogda ga platili 50 miliona, pa da zabija svaku 10 utakmicu