Želje turskog prvaka
11
Galatasaray želi Edina Džeku
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeli ga i citava premijer liga BiH pa nikome nista
za tri godine na ovom portalu vijest u rubrici muzika . \"Edin Džeko gost na albumu Elvira Baljića \" Šala mala, Džeko sve najbolje, al malo se više trudi i nameći
Ku ce,nije budala,10 milja godisnje u Man.citiju nije sitnica. Sjedi Dzeko gdje si tu si a u Galatasaraj mozes i s 35
Eto napokon je izaslo na vidjelo gdje mu je mjesto.Bravo Dzeko samo ti nastavi sa dobrim igrama u repki i zavrsit ces ti kao Susic u nekom nepoznatom Turskom klubu.H ha ha ha!
www. powerplaymanager.com/r985088 Odlicna sportska manadzer browser igrica. Igraj fudbal i/ili hokej . Preko 600 000 registrovanih igraca iz celog sveta. Dokazi se!! Pridruzi se i ti!
Bježi
DAJE PAMETAN OTISAOBIH MADA ON JE SADTANKLIJA TREBAO BIH DA UZME TURSKO DRZAVLJANSTVO KAO I ONAJ KOSARKAS I ZARADI SEBI ZA ZIVOT NECE BITI VIJECNO MLAD AJDE DZEKO ZAIGRAJ ZA TURSKU ONI CUTI GRDNO PLATITI STO DASE LOMIS ZA DZABA ZATU BIJEDNU I ZAOSTALU PRCIJU KOJA SE ZOVE BOSNA I ONA SE USKORO RASPADA NA TRI DIJELA!
Turska je Turska. Bosna je Bosna. Jednostavno rečeno. Dosta mi vise ti gluposti od braća i sta ja znam. Sav respekt prema TR. Ali mi samo kukamo i tražimo pomoć i poštovanje drugih. Sam se iz g*vana izvući treba svako, tako se i poštovanje zaradi. No bas kod rijeci zaradi je problem. Dosta od mene i price. Tema je oko Dzeke, buraz idi gdje ti je želja.
ija bi da karaam al neda nijedna
http://www.a-games-online.com/ mozete li mi ponoci sa jednim likeom na stranici. Usput mozete uzivati igrajuci razne igrice na nasoj adresi. Pozdraaaaav :)
gosk iz gabele zeli dzeku?! kolc klocevima
Biznews Turkish Airlines kupuje 36 novih aviona Predsjedavajući upravnog odbora Turskog nacionalnog avioprevoznika Turkish Airlines (THY) Hamdi Topcu, u razgovoru za agenciju Anadolija, izjavio je da će THY u toku ove godine obogatiti svoju flotu sa 36 novih aviona.
TURSKA = BOSNJA
OSNIVAM STRANKU \"BOSNJACKA NACISTICKA STRANKA\" CILJ NAM JE PRVO DA POBIJEMO I POKOLJEMO SVE SMRDSKE SRBE ONDA KRMDSKE HRVATE I NA KRAJU CEMO POBITI SVE BOSNJAKE KOJI LICE NA SRBE, ZNACI ONI KOJI IMAJU CRNU KOSU, TAMNE OCI I TAMNU KOZU.
DODŽI DODŽI DA TI JEBAMO MAMA.
S obzirom kako igra u zadnje vrijeme, nek pređe u Galatu, i ako bude sjedio na klupi nek kaze Elhamdulilah...
Zdravo, Igrao sam odličnu browser igru i uživao sam. Menadžer si svog vlastitog tima i takmičiš se sa pravim igračima iz čitavog svijeta. Registruj se, nećeš požaliti! Registrovan preko ovog linka: http://www.powerplaymanager.com/r788/