Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Izete!
Nek Feneru utrpa jednu raketu s 30 metara i bit ce - Drogba ko?
nek je s hajrom
Vrijedi on i 15 miliona, vrijeme ce pokazati. Pogledajte samo kakve je dalekometne golove davao u Grasshopersu
Kud ode tamo bolje da si u bilo koji klub u €uropi za te iste pare ,imao bi poslije bolji rejting...!
samo da na kraju ne bude standardna, "bilo problema oko papira" pa nije potpisao :) sretno izete!
Ugovor je vec potpisan, nisi u toku...
Joj ona bomba protiv Slovačke odjeknula i u Istanbulu.
Hajrović će dres Galatasaraya nositi četiri sezone, počevši od sezone 2014.-2015. Dakle, bolje da Pape mene zove na svjetsko. Necu ni ja igrati narednih 6 mjeseci.
Nek je sa srecom momku, Galatasaray je pravi klub i odlicna odskocna daska za neki od pravih evropskih velikana. Samo se nadam da ovi nasi glupavi komentatori nece poceti prosipati ublehe da ga Snajder i Drogba uce da puca, kao sto seru kako je Pjanica fol Zuninjo ucio da puca slobodnjake...
nek su platili nece se pokajat izet je dobro pojacanje sjetim se slovacke skako sam do plafona
Sića za Turskog giganta