Burna proslava
31

Galatasaray dodatno bocnuo Fenerbahče nakon skandala u finalu, gol su nazvali veličanstvenim

D. P.
Slavlje u svlačionici (Foto: Galatasaray SK)
Slavlje u svlačionici (Foto: Galatasaray SK)
Nogometaši Galatasaraya iskoristili su priliku da dodatno isprovociraju sve u Fenerbahčeu burnom proslavom i objavama nakon velikog skandala u Superkupu Turske.

Sinoć se dogodio pravi presedan u finalu Superkupa Turske jer je Fenerbahče odbio igrati tu utakmicu. Fener je poslao juniore na teren, oni su primili gol u prvoj minuti i onda su napustili igralište.

Utakmica će biti registrovana rezultatom 3:0 u korist Galatasaraya, a bez obzira na cijelu pozadinu utakmice, u ovom klubu odlučili su proslaviti snažnije nego inače.

Jedna za drugom, nizale su se objave na zvaničnim profilima Galatasaraya na društvenim mrežama, a posebno provokativna bila je ona iz prve minute, kada je Mauro Icardi postigao gol.

Icardi je pogodio bez da su nogometaši Fenerbahčea pružili bilo kakav otpor na terenu. Juniori Fenerbahčea nisu pokazali pretjeranu želju da dođu do lopte, a Icardi je to iskoristio i doveo svoj tim u vodstvo.

U klubu su to okarakterisali kao "veličanstven" pogodak.

"Sve se dogodilo tako brzo. Za one koji su propustili, pogledajte veličanstven pogodak Maura Icardija", naveli su iz Galatasaraya i tako dodatno isprovocirali navijače Fenerbahčea.

Inače, Fenerbahče je odbio igrati ovu utakmicu zbog protesta prema Nogometnom savezu Turske. U ovom istanbulskom velikanu nisu zadovoljni tretmanom saveza, terminom utakmice i delegiranjem sudije za Superkup.