Maurizio Zamparini, Palermo
0

"Gadi mi se talijanski nogomet"

Totalsport
Maurizio Zamparini
Maurizio Zamparini
Maurizio Zamparini, predsjednik i vlasnik talijanskog nogometnog prvoligaša Palerma, nastavlja sa svojim osudama talijanskog nogometa i očito nema namjere stati.

Nakon što su prošla 24 sata od poraza njegove ekipe kod Milana u utakmici 11. kola Serije A Zamparini je izjavio da više nema snage boriti se u okruženju talijanskog nogometa i da će prodati klub.

Na to ga je potaknulo loše suđenje na utakmici Milana i Palerma (3-1), kojeg je direktno odlučio dosuđeni jedanaesterac za Milan u 77. minuti koji je bio, u najmanju ruku, sumnjiv. Ibrahimović je tada zabio za 2-1, a Robinho je malo kasnije povećao na 3-1.

Dan kasnije Zamparini je "krenuo džonom" još žešće.

"Ma, gadi mi se kompletni talijanski nogomet. Reći ću vam nešto, danas je stanje u Seriji A gore nego za vrijeme Calciopolija", rekao je Zamparini i nastavio:

"Prošlo je jedanaest utakmica i još nije dosuđen nijedan jedanaesterac protiv Milana, Intera ili Juventusa. O čemu mi pričamo? Oni ih imaju svaku drugu utakmicu. Cijeli Calciopoli je bila predstava za svijet. Sada smo, kao, oprali ruke oko svega, ali u srži smo pokvareni do kraja".