Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...izgubiš od jedne makedonije, treba odma da se oprostiš od nogometa zauvjek. Nebrukajte dzaba BiH pichka vam materna mislim da bi bolju repku složio sa ulice neg što ste vi i siguran sam da bi uzeli maledoniji.
Futsal reprezentacija BiH poražena od Makedonije, a Slovenija pobijedila evropskog prvaka Španiju. Strijelac jedinog gola bio je Alen Fetić, porijeklom iz Bužima. Golman Damir Puškar, porijeklom iz Cazina je zabilježio čak 20 uspješnih intervencija.
20/20 odbrana... :-)