Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjecam se izvlacenja grupe.. kae italija.. ma moze se i sa njima igrat.. finci njih cemo dobit sigurno... armeniju cemo pojesti.. grke cemo jeeeebaati...
Znao je onaj kamenjarski srbin Mamic, da Zuti nije za trenera. Da jeste, dao bi mu da vodi Dinamo. Ili neki Dinamov rezervni klub.Kad mu ni to nije nije dao da vodi, nego ga poslao nama, mozes misliti, kakvo misljenje o njemu ima kao treneru.Zuti jednostavno nije za trenera, pokazao je to svakom klubu i reprezuentaciji, koju je vodio.Autoritet nula, trenersko znanje nikakvo. Dobar igrac, ali za trenera nije. Valjda ce mu razum nadvladati ego, da sa novim trenerom pokusamo izboriti za Euro.
@FlavorPlus1 ne kontam sto napadate Roberta, čovjek tri puta pokušava otkaz da da 😂
U ponedeljak Lichtenstein. Derbi začelja.
Nije Robi kriv , on je gospodski ponudio ostavku ali nasi nesposobnjakovici to nisu htjeli da cuju. Da je tada doveden novi Trener imao bih 4 utakmice za pripremu Baraza ovako iza Lichtensteiner kada dodje novi trener bice bacen u hladnu Vodu sa nijednom Test utakmicom ...
Naše pizde
Budale pa ne igra Prosinecki vec 11 manekena kojima je reprezentacija okupljanje da se pojedu cevapi i koja baklava , ne moze nama Mourinho pomoc . . .
kolko je djeko dao golova ota tri
hajmo sad da chujemo hvalospjev poput....prosinecki je gospodin covjek, prosineckog za selektora. nama bog nemore pomoc jer smo baksuzi i jadni
yeboma ovi ko politicari: cuj moramo igrati bolje, koje mudre rjeci.
Bolji smo od Liechtensteina.
Džeko top Manchini flop
Još imamo šanse. Nada zadnja umire. Nek se zarati u ovim zemljama ispred nas i eto nas ko kanta za nabijanje .
To je maxdoseg ove reprezentacije,ne mogu Dzeko i Pjanic iznjet nedostatak kvalitete
Sad su svi selektori i najbolje sve znaju Ali ne znaju da je to sve tako odradjeno kako bi nasi na drugi nacin otisli na euro ;)
Mozemo OPET sve skrivit na trenera i trazit nekog drugog trenera, SAVEZ napolje, veoma lahko to reci. Al sa drugim trenerom bit ce ista prica i isto ce mo kukat. Jedno je cenjenica a to je da BiH nema tim da se plasiraju dalje (osim Pjanica i Dzeko a i oni igraju kako kad). Svaki igrac ima nivo dokle moze doc u karijeri a Bosna ima premalo igraca koji imaju talenat da dodu daleko u karijeri. Za 5 godina druga generacija pa ce mo vidit kakve sanse onda Bosna ima. THE END :-)
Bravo za Italiju...
Sejdu Komšića za selektora , Sejdo zna...
Opet je Covic kriv..