Dođi, učlani se i uzmi svoj poklon
27
Fudbalska zabava ispred BBI centra 9. juna
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo se lova uzima u ovim privatnim skolama, a sta poslije 14 g??? opet zavrsi u sarajevu ili zelji. pa bolje onda u startu odmah tu i trenirati
Smijesno, ja mislio turnir za omladinu od 14 - 20 godina
\"Saznajemo da će ovu manifestaciju svojim prisustvom podržati i jedan mladi bh. reprezentativac. \" Neće valjda doći jedan od ovih naših \"UNTOUCHABLES\"-a ili ti ga \"MILIONERČIČA\" iz repke! PU, stoka!
Ja kontao neki događaj tipa napucavanje lopte u određene rupe ili gol a\'la Ronaldinjo, Bekam i sl. pa da uzmem nagradu... ali ništa od toga. I šta ću ja 20-ogodišnjak ovdje raditi, gledati djecu kako trčkaraju za loptom ?!
@za crnjakeee... Dobra ti fora u.valim ti k.i.tu do bola
kome nije do zabave nek se bavi ulicama hahahah hahahjahahaha
Njima je do zabave a ulice ko j.e.b.e