Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se šta ni vidjeti, igraju srednjoškolci il amateri. Loši tereni, loša igra. Onaj koji ima nešto talenta, izganja papire preko rodbine i zaigra u drugoj/trećoj ligi Austrije, Slovenije. Ovdje je fudbal umro....
Pa dovoljno je taj narod dokazao što je jednog trezoraša bakira proglasio počasnim građaninom Bihaća...sramota za jedan takav HEROJSKI grad pa i za sve nas Krajišnike...mene je sramota!!!
Kako ćeš imati veću podršku na tribinama kad pola Cazina radi u Sloveniji i Austriji?
Je'l ti to krivo? Da se imalo trude koliko pričaju, ja bih svaku utakmicu bio na tribinama.
Ili ce se Jedinstvo privatizirat ili ce propast. (Nece ustvari još koju sezonu dok se novci za izbore na saperu) a onda krah kuk lele sta nam uradise.
Mudo Fujagiću, jebemo ti mater!
nestali 1.marta ;)
U čitavoj Krajini je skoro u potpunosti zamro sportski,kulturni i bilo koji drugi organizovani vid djelovanja. Poslije završenje srednje škole omladina odlazi u inostranstvo,trbuhom za kruhom. Naprosto je neshvatljivo da jedno Goražde sa 20000 stanovnika ima isti broj premijerligaša kao čitav USK sa 300000 stanovnika. I ta dva (rukometna kluba) su praktično debitanti u premijer ligi.
tamo gdje i bh nogomet u cjelini , u q ... nažalost
FK Krajina - NK Jedinstvo. FK Velež - NK Čelik. Mislim, preseravanje...prije rata svi su bili FK. A fudbal (football) je engleska riječ.
U Bihaću se oduvijek govorilo nogomet, zato i NK.
@purgatorio U Zenici je bio fudbal, sad je nogomet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek je njima Bakir pocasni gradanin ja bi se izbriso iz tog grada da mi bude Bakir pocasni gradanin,PISURIJA
pare od ulaznica za utakmice krajine iskoriste mjesni ratni profiteri za zamjenu filtera u bazenu ili servis na porseu, jbg ipak se znaju prioriteti
DOKLE NE BUDE POSTENO SUDJENJE U SVIM LIGAMA DOTADA NAVIJACI NECE DOLAZITI A TO JE KRIV NS BH
@nele09 TAKO JE NELE