Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze... odobreno NAS SAVEZ NEKA TRAZI DA IGRAMO NA MARAKANI PROTIV KOSOVA ITO NA DAN KOSOVSKE BITKE SVECANO, POČETNI UDARAC IZVODI HAŠIM TAČI I ERDOGAN, UZ APLAUZ REISA :D moze?
ma ne. treba pittai da se odigra prijateljska utakmica reprezentacije sandzaka i recimo juniora BiH u N. Pazaru ?
Bravo dino :D Bosna i Hercegovina protiv Sandzaka u sred Novoga Pazara
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Dokle vise ovih "preseravanja'' ?
@mokebr1.......nema kraja provokacijama , davno im je dopusteno da provociraju ,hrane se sa tim...cetalji...!!
Da je provokacije jeste, al bi ja odobrio, a onda odmah uputio zahtjev FSS da igramo sa Sandžakom pa da vidimo da li će dozvoliti nesto sto oni traze......poslije toga bi svima bilo jasnije i FIFA I UeFA da je to samo politika a ne sport....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ta utakmica će ličit na teferič ! :D Nižerazredne "reprezentacije" :D p.s. U Brazilu ima finih razglednica :D
ma de nek igraju, ne bitni su, fejk i smaraju :) jedna repka propala, druga se nikad nece desiti...ako im toliko znaci, nek igraju u Sarajevu...ko ih j.....
Ovo će se desiti 2013...al' Hidžretske
A je li to njesto iz turskoga jezika, a??? Bravo, tako i treba. trebate da ucite svoj materinji turski, a ne da vjecito druge okradate i prisvajate, paraziti.
A dobro Kurvat Ercegovac, ne moraš se odmah kofrčit. Ako već hoš Bosanskim jezikom da propričam, evo jedna za razmišljanje (i prijevod), pa ako ti sa svojom malom kockastom glavom na kojoj je malo kose a još manje pameti uspiješ prevesti, onda ćemo ti dozvoliti da bez vize odeš u majčicu Rvacku (ako te i tamo prime, jer dobijaju alergiju na vas Kurvate Ercegovce, što ste veći Katolici od Pape): ''Podžahkad mi naumpadne, merel'se navakat pojt do hećima od birvaktile, vazda se hanlajisalo, zvekirom telalilo, baška Turci, baška Bošnjaci'' Zmaj od Bosne, Husein Kapetan Gradaščević, Bošnjački Gazija koji ej rukovodio Bošnjačkom vojskom u kojoj su bili Bošnjaci svih triju vjera
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
ahahahhha ..puste zelje, pusti snovi :) Ovo dodini zadnji trzaji .. zna on na sta senjegove ovce pale, na nacionalizam, sovinizam i segregacije..ooo, nedeske ovceeee...
Smjesna su ova poredjenja sa kosovom i sandzakom, nema trgovanja sa teritorijom Bosne i Hercegovine. Pravi domoljubi nemaju alternativu ni rezervnu drzavu i ako treba, do posljednjeg ce se boriti za svaki cm. ove napacene zemlje. Nedamo je ni bogu ni allahu ovo administrativno sranje od trenutnog uredjenja drzave je eksperiment unaprijed osudjen na propast. Umorni smo od lazi i varanja ali nikad nas necete umoriti da dignemo ruke od domovine. Bosna je puno starija i od sda, hdz, sds, snsd, sdp a pogotovo od ovih novih kvazistranaka svi cete vi na politicko smetljiste a ova bosna ce i dalje biti!
Ti si Bosanac sa svoje zemlje Bosne koja cini 24% ove kolonijalne tvorevine. Shvati da ti pricas samo i jedino u ime svoje turske zemlje Bosne, i nikoga vise! A vasa turska Bosna je stara koliko ste i vi Srbijanski Turci "autohtoni" na toj staroj krscanskoj zemlji, vi poturice sa srednjovjekovnom bosanskom bastinom nemate ama bas nista, Turcine.
Bilo bi to zanimljivo vidjeti :) Ja sam ZA da se odigra taj mec, jer za selekciju RS imaju pravo nastupa svi igraci koji su rodjeni na teritoriji RS: Begovic (Trebinje), Salihovic (Zvornik), Ibricic (Kotor Varos), Zahirovic (Banjaluka), Muslimovic (Banjaluka), Ibisevic (Vlasenica), Vranjes (Banjaluka), Stevanovic (Zvornik), Bicakcic (Zvornik)...itd Bio bi to zanimljiv mec gdje oslabljena reprezentacija BiH pod nazivom selekcija RS igra protiv reprezentacije Srbije :)
Skoro svi su to Turci koje si nabrojao, a Turci igraju za svoju zemlju Bosnu. niti majmanje vazno nije tko je dje rodjen, ti si slucajno mogao da budes rodjen i u Japanu ili Kini, ali time postati Kinez ili Japanac sigurno neces, zar ne?
@†Dath†edr Vasa IP adresa je ubiljezena, te je pokrenut proces identifikacije preko vaseg servera i ID racunara kao i serijskog broja. Tuzilastvu ce biti proslijedjeni svi Vasi danasnji komentari i podaci te ce biti pokrenut krivicni postupak zbog govora mrznje. Sretno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo garant neki pokusaj da se destabilizuju odnosi u NSBIH i onda ce srbi da naprave ustanak novi ako NSBIH ne dozvoli. Moj savjet NSBIH je da dozvoli ali da se obrati tajno naravno FIFI i kaze njima da odbiju. Tako da NSBIH ni kriv ni duzan ako se utakmica ne odigra. :P
Nema nikakvih odnosa u toj nametnutoj instituciji, mutavi Turcine.
Ma neka odobre ba , i onako RS je zvanicno druga drzava u drzavi po svim do sadasnjim zakonima , imaju svoj JMBG ( drugi broj imaju radi j***** privremene odluke) , imaju svoje institucije , imaju DODIKOVCE , pa zasto da se bunimo , nema ljudi FBiH je nama donijela propast zivu , kad sagledamo sve opcije , ostaje nam samo nada da se unisti RS kao genocidna tvorevina , jer po svim ostalim su priznati od FBiH , nema potrebe da se bunimo ni za tekmu , jer i onako nas niko ne j**** ..................
I Hercegovina, ili ce to sotati hrvatska repka koja ce nas zastupati, ali vama z razvoj i odrzavanje vase turske repke svoje novce slati necemo. Vi Turci nas ne predstavljate. Vi ste nasi neprijatelji, parazit kojega moramo da se otresemo, i to cete uvijek biti!
Prvo brate moj parazitski (nisi nista bolji od mene ) mi nismo turci , MI SMO BOSNJACI , ALLAH NAM JE BOG ,VJERA NAM JE ISLAM ...... Ja sam u Brckom isao u srednju skolu , zajedno sa Bosanskim Srbima i Bosanskim Hrvatima , recu cu svaku pohlavu za svoje skolske em kolege. Nece ti niko odmoc samo ce ti pomoc ....A poruka za tebe i ote poput tebe cemo sjebat sistemom kad tad nacionalisticki ;) vjeruj mi .... aj sad lagano odjebi ko kengur u skokovima :D patriota
Sta ovim debilima iz Srbije sve nece pasti na pamet, samo da stvore 'kult reprezentacije'. Pa kult repke se stvara dobrim igrama, atraktivnim nogometom, sjajnom atmosferom u ekipi i oko ekipe, a ne demagogijom i nacionalistickim potpaljivanjem. Ja bih im dopustio da odigraju tu tekmu, neka blam bude potpun. Evo citam komentare na srbijanskim portalima. 99% njih je uglavnom negativno u smislu da je Mihajlovic u potrazi za protivnikom od koga ni ovakva Srbija ne moze izgubiti. Zamislite da ih prekodrinska braca pobijede:) I da, ukoliko NSBiH dopusti odigravanje utakmice, strogo dati do znanja da ni jedan Zmaj ne moze igrati za entitetsku repku.
Nema NSBIH sta da dopusta ili ne. Nije on ovlasten bilo sta da dopusta ili ne dopusta. Ako RS zeli da ima svoju repku i da igraju sa Srbijom, onda ce da igraju. A vi te turske saveze placajte sami, paraziti!
dodik*
a ko bi to igro za RS ? molim te HAHAHAHAHAHA hocel to doik biti napadac ? :D
Sto manje obracajte paznju na RS, a ovakvim stvarima sto manje medijskog prostora. Jadno je kad je sport u sluzbi politike.
Hoce Mihaljovic da mu igraci obje ekipe pjevaju himnu. Da budu svjetski prvaci u pjevanju himne, kao da trenira omladinski hor a ne fudbalere...
Potičem iz muslimanske porodice iz Tuzle, a po nacionalnoj pripadnosti sam Srbin pod uslovom da igrace svih vjeroispovjesti budu pozvani.
Pa kako te sramota nije da se izjasnjavas Srbinom, kada ste vi Srbijanske poturice Srbe ubijali 500 godina, a???? Mislis da Srbi zele one koji su ih 500 godina ubijali, klali i sovali???? Ocito tebi sve na broju nijesu!
500 godina Srbe ubijate, a sada ste nasli Srbima da se izjasnjavate. Pa to ako nije dokaz o kakvijem djubradima se radi, ja ne znam sta jeste! I niti ste koga pitali da li vas zeli, nego on se izjasnjava. mozes ti i Marsijancem da se izjasnjavas, ali da to budes, prihvatitit te prvo Marsijanci moraju. Shvacas?
Ko su ti igrači koji bi igrali za tzv reprezentaciju RS-a, gdje je ta reprezentacija bila do sada. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Ali ipak ako bi se to desilo i mi bi u najmanju ruku trebali tražiti da odigramo utakmicu sa Kosovom. Prije bi Kosovo trebalo da ima pravo igrati nego neka RS.