Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@abramovich Haha od 84.pratim fudbal,znam svakog igraca i VELIKE klubove,celzi je vazda bio mali,mogu se kladit da si poceo pratit kad je abramovic dosao i kad je poceo sa kupovinom,a sad si ko\"fanatik\" celzija samo zato sto su osvojili LP. Tisu i ne brukaj se molim te,jer oni koji navijaju za celzi nemaju pojma o fudbalu a i sa takvim ljudima ja nemogu pricat,nisu interesantni.
20+ godina po sezoni zadnjih 6 - 7 godina... kakva taraba budalice male...
@ba decko pratim Chelsea od 98 godine..od utakmice sa stutgartom..od toga dana do danas dan..imam vise utakmica pregledanih neko ti esmeraldi,seherzada i sulejmana..nisam ja balavac decko!! TRUEBLUE!!
@abramovich Pazi \"pratite nogomet 10 dana....\" rece navijac celzija haha.
Zelja njegove majke je da ostane u Chelsea.i sansa da on ode je ista ko da Messi iz Barse predje negdje drugo.
vi ste neznalice..pratite nogomet 10 dana pricate o velicini kao sto je Lampard u negativnom kontekstu..Lapms doktor nogometne igre..pogledajte samo pasove potiv barselone u polufinalu ove godine i sve ce vam bit jasno!
Al bash taraba,covjek samo daje golove iz penala,Stevie G je Bog i batina za ovu neznalicu.
Taraba od igraca uvijek bio i ostao. Prenapuhani Englez.