Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.... vas korona vise
Kako ona sisulja iz Hrvatske nema problema sa Arapskom KURONOM.
Cudo niko od Argentinaca nije zarazen :D
Sta?? korona? I to arapska??!! Ma svi u karantin , kakva igra i bakraci da zaraze Messija i ekipu, ma i citav stadion mogu zaraziti, a kasnije ce se otkriti da je i citav stadion bio zarazen, ma inkubacija je ljudi čudo :)))))
ipak se i ova prehlada mora zvati korona
pogurali*
meni se čini da je ovo sve naštimano samo da bi argentina osvojila i da bi messia poguraju da se prica da je najbolji svih vremena,jebo vas on eto 🖕
Sve je to normala mrna-dala.
Argentina World Champion '22 :)
kako su se oni od kamila zarazili...? samo da nije ono što mislim... :)
Kad oni Benzemu zamijene bez problema mogu svakog
Mogu malo morgen.Ako im ne budu igrali Varane i Konate,a oni su im jedini stoperi,mogu se pozdravit sa titulom.Jedino ako se Upamekano oporavi onda imaju sansu da stave Kundea sa beka na stopera i ubace Pavarda ne desnog beka.Nije isto Benzema kad fali,jer Benzema ima dvije zamjene na svojoj poziciji,i nije isto kad od 3,2 stopera fale.