Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem da likovi 1 od 10 NASLOVA (tekstove samog clanka da i ne spominjem) ne mogu/nece/ne znaju da napisu ispravno, i onda kad im ukazes na to ugase ti profil jbt! e jos jednom mi ugasite profil, necu vam vise nikad otvorit portal! Takvom politikom samo tjerate ljude tztztz.
Cuj "NENAMJERNOM GRESKOM" a koja je to NAMJERNA GRESKA tita vam :D
Hocete li mi opet ugasit profil ako ukazem na gresku u naslovu, "stavilA" umjesto "stavili" tztztztz i zbog toga ste vi meni gasili profil, nisam ja kriv sto ne znate ispravno napisati bar naslov, ako vec ne znate tekst da napisete.
@nebitno.ba. cudi me da meni nisu ukinuli profil, meni je ukazivanje na Klixovu nepismenost postao hobi jos prije izolacije...
NIje vala tesko ni pogrijesiti, lik identican Messi.
Napili se korone 19 uskoro izlazi corona 20
Jaooooo kakav blam u doba corone.Necu vise nikada gledati ovu francusku televiziju!
Jel bitno...
@m4 Vala baš. Kladim se da većina nije skontala da je to onaj Iranac, kao što ne bi ni ja skontao da nisam pročitao naslov.