Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nikada nije bio niti ce ikada biti kao Leo Messi!
U ijek mi je Nessi bio drazi kao nogometas a sad kada sam vidio koje je smec. Pa Ronaldo je gospodin za messia
Kakav Ronaldo i gospodin. Lik htio da ode u City koji je gradski rival Unitedu. Uz to, veca je pohlepa traziti od "voljenog" Uniteda i Juventusa 25 i 30 miliona godisnje (Ronaldo) nego traziti 35 miliona godisnje (Messi) od bogatog kluba kao sto je PSG.
A osim toga ronaldo je proslavio i gol protiv uniteda prije 2 sezone. Messi kakav god da je siguran sam da nikad ne bi proslavio gol protiv barcelone
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
GOAT i gotovo!
Cuj nezapamceno na nogometnim terenima. Jes ovoj djeci mozda, mi koji smo odrasli u eri Ronaldinha, sjecamo se kako je unistio Real Madrid 2005., toliko da je citav Santiago Bernabeu ustao i aplaudirao mu.
Da li si ikako procitao clanak ili samo naslov? "Sigurno da nikada dolazak rivalskog nogometaša nije izazvao takve ovacije na nekom terenu u Francuskoj". Kakve veze sada imaju Real, Barcelona i Ronaldinho sa tim? Jesul oni tu utakmicu igrali u Francuskoj ili Spanskoj ligi?
Pjanic gledao utakmicu iz VIP lože
Messi je degen
Rece degenerik!
Covjek od krvi i mesa koji ganja' loptu..Sta je tu fascinantno ?
Sve više cirkus a sve manje fudbal...