Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ti bi mu ga rado? Pa upitas li se da li bi ga tebi neko slozio? Mogu misliti na sta licis, kad po ovim temama trazis da olaksas strasti...
Safet Sušić Pape - selektor BiH :)
Ovaj PSG treba spakovat zajedno sa Cityem i Malagom i napenalit ih u pustinju da mlate fudbal i zabavljaju seike, to im je realno i jedina funkcija.
Lik dobro igra ali Sušiću ni do koljena barem još ne, ni onom iz PSG s tim da Sušić nije otišao (nije mogao otići) u najboljim godinama u inostranstvo. Sušić u najboljim godinama teško veoma teško dostižan. Kao trener eh to je druga priča. P.S. Za pripadnice nježnijeg spola ne radi se o izboru za mistera za takva poređenja bujrum ima Svet i Ekspres.
Jedan je Pape!!!
Ovaj je za Safeta Brad Pit, kakvo je poredjenje to,safeta kad vidim odmah bubrege iz sebe ispovracam.
Ne kad ih je seik kupio ;)
da nije malo previse ovo 42 miliona eura za PSG???
uf jes dobar,,,kakko bi mu ga rado ..ovo su frajeri a ne nasi pivo stomak drzci fuj
ja bih ga uporedio sa Alenom Skorom po izgledu, a po igri Pastore mora jos pure jesti da bi dostigao Alena...