Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko napisa jučer da je Abramovič kupi Chelsea za 200 miliona zajedno sa stadionom. Šta mislite koliko ćemo čekati da dodjemo do milijarde?????
Mislim ne duze od 2025.-te. CR7 2009-e 100 mil €, 2016. Pogba 140 mil €, 2017. Neymar 220 €. Svako naredni transfer je veci od prethodnog za 45%. Pa idemo dalje, 2018. 330 mil €m, 2019. 500 mil €, 2020. 730 mil €m 2021. 1000 mil €. Dodaj fore 4 godine i to je to
jedva čekam psg barcelona u ligi prvaka ove godine, bit će zabavno. Inače, puna podrška Nasseru maheru da odere ove kmečavce. Najbolje bi bilo da ih Neymar tuži zbog nepoštivanja ugovora i da sud raskine ugovor. papa 200 miliona.
@Tyga naravno. neymar ima ugovor sa u španiji obaveznom izlaznom klauzulom otkupa istog. Donio pare, oni mu ne daju da ide, što je fundamentalno kršenje ugovora, možda čak i u tolikoj mjeri da ga se proglasi nevažećim. A onda nek se barcelona i la liga dogovore ko će popušiti iznos klauzule koju je on htio uplatiti. Čak i mimo toga, ako je poništavanje ugovora možda prevelik zalogaj, psg i neymar mogu la ligu odrati na sudu i milione im uzeti zbog narušavanja ugleda.
sad što ti i ostali što lupaju minuse ne kontate šta je ugovor, mislite da ga neymar krši iako frajer samo iskorištava odrebu ugovora o otkupnoj klauzuli (koja je obavezna španskim zakonom) i da to nije bosna gdje pravna država ne postoji, e hebi ga, ne mogu vam ja u tome pomoći.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije mi dobro od ovih objava o njemu vise svaki portal i stranica peglaju sedmicama