Kvalifikacije za EURO 2012
0
Francuska nastavlja seriju protiv Luksemburga
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Susic je gori od Usanovica, samo ga govljiva motka moze otjerati iz Repke. Taj covjek nema pojma sto mu se vidi iz same face. Najbolje nikoga za trenera pa nek momci pokazu sta znaju.
dzeki i misketu ako se neigra nek idu iz reprezentacije a ne da se pomicu kao dvije babe na terenu.s onakvim ponasanjem nezasluzuju da igraju za ovu svetu zemlju.
Bracio iz Vrbanjuse bio bi bolji od Susica..
Danas pobijedimo braću Azere i drugi smo.
Bjelorusija - Albanija X Francuska - Luksemburg 2 Dva cenera :D
Hmmm...kad bi u obje utakmice bili iksevi,sto i nije nemoguce i sve to poklopiti cenerom...eto ako neko zna bolje...svaka cast
......nama pusiona sa onim retardiranim Susicem i nogometnim savezom pljackasa