Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako svi skaču kad treba protiv muslimana. Živimo u zabludi ljudskih prava, sutra bi nas sve sprcali u Gazu i ogradili žicom ali malo morgen.
Marine nek se sagne i nek podoji Benzemi obrezanog!!! Kuravela skuplja političke poene!!!
Ima li gdje “finog dečka” iz priče Željane Zovko? Onog Elmedina Konakovića kojem je Brisel i kibla i svetinja, i koji spada u red “bh. satlera”.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolesni zapad
Ima li gdje “finog dečka” iz priče Željane Zovko? Onog Elmedina Konakovića kojem je Brisel i kibla i svetinja, i koji spada u red “bh. satlera”.
Mogu mu ga podudlati.
Najradikalnija kršćanistica.
Žegal iko ovu ?
https://x.com/fatizettte/status/1715082994153558207?s=46&t=zDRZTmuiDJwupNZlP9vHkA I ovome treba oduzeti drzavljanstvo!?
Mozda bi Benzema povukao izajvu da se Le Pen i kompanija ogradi i izvine zbog djecaka u USA koji je zboden 20 puta zato sto je MUSLIMAN. Islamofobi pjene i isplivavaju na sve strane
Evropica stara kurvi.a.
.... kuja fašistička !
Neverbalne reakcije ljudi mnogo su bitnije od govora. Prilikom dodjele medalja u Qataru tu se negdje nacrtao i Macron. Grlio je Mbapea a ovaj se jedva istrgao od njega. To najbolje govori kakav status imaju političari, i kod nas, a i kod njih. U ljudskom smislu-nikakav. Vrhunski Sportisti sasvim drugačiji. Šta je i ko je ovaj kretenski ministar spram Banzeme?! Ništa! Podkapacitirani ambiciozni kreten. Banzema mnogo više znači francuskoj mladeži od ovih prdara.
Ona govori o radikalnom Islamu,a njen Miteran raspali sleti u Sarajevo 92 da bi sprijecio vojnu intervenciju i otvorio slobodnu klsonicu u Bosni naredne 3 godine.Zemlja mu kosti izbacivala. Nikome vi ne mozete vise prodati tu pricu o tzv. demokratiji.Proslo je to vijeme zabluda,godina prevare.
Kjafiri su to moj Brate!!
Pen podržava fašizam.
covjece kakve ucijene..gdje je ta demokratska evropa…da li zelite jos uvijek u EU😞
Pogani
Koja je razlika izmedju Marine Le Pen i Ursule Van nesto, Shcolza, ljevice u Franfurtu? Nema je. Svi su veoma angazirani da javnosti dokazu da ne vjerujemo svojim ocima. A koja je razlika izmedju Banzeme i Slovenca Slavoja? Nema je. Samo su rekli "car je go". Ponavlja se istorija i jurimo opet ka dogadjajima: "Kristalna noc" u Njemackoj, ili "hippy day" u Beogradu kada se bacalo cvijece na tenkove koji su hitali ka Vukovaru.
Svi smo mi K.Benzema 🇯🇴