Bravo Zmajevi, idemo dalje!
0
Francuska - BiH 1:1, idemo u baraž za EURO 2012
Komentari (460)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJBOLJA UTAKMICA ZMAJEVA IKAD! SUDIJA JE8EM TI MAJKU !!!!!
J***m ti BHT i \"Jaki ko kamen\", glupog Ecu, kasnjenje slike i sve ostale reklame od pola ekrana. Inace, dobra tekma... :P
jeste smotan spahić što mu zagura nogu među njegove noge
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/news/newsid=1695380.html#seedings+confirmed+euro+play+draw Play-off draw Pot 1 (seeded teams) Croatia (coefficient 32.723) Portugal (31.202) Republic of Ireland (28.203) Czech Republic (27.982) Pot 2 (unseeded teams) Turkey (27.601) Bosnia and Herzegovina (27.199) Montenegro (21.876) Estonia (20.355)
\"Slično smo odigrali i protiv Irske, te smo naš pravi karakter pokazali u drugom poluvremenu\" Florent Malouda
CESTITKE IGRACIMA I SELEKTORU. NADIGRALI SMO FRANCUSKU U SVIM SEGMENTIMA IGRE ALI ZA VELIKE IGRAJU I SUDIJE KAD TREBA. NISU SMJELI PRIKAZAT STATISTIKU NA KRAJU. GLAVU GORE MOZEMO BITI PONOSNI. IDEMO NA TO EVROPSKO.
Dobro jutro Bosno! Sinoc sam imao cast biti na utakmici i moram reci da je osjecaj kada smo dali goll neprocjenjiv. Ponosan sam na nase momke i ponosan sam sto sam bosanac. Malo stvari vezano za zemlju u kojoj zivimo moze nam natjerati suze radosnice, a to su uradili upravo ti momci. Svaka Vam cast na igri, a nasim navijacima iz cijelog svijeta veliko BRAVO i hvala! Idemo dalje uzdignute glave!!!!!!
Bravo Bosno!!! Momci su odigrali vrhunski ali nije bilo srece. Nema veze, ako budu odigrali ovako pobedice bilo koga da dobiju u barazu... Pokazali su kako se igra za svoju drzavu i svaka cast :) Ove moje sto izgubise od Slovenaca treba govnjivim motkama po ledjima.... Respekt i mnogo srece na euru. Navijacu za vas!!!! Pozdrav za sve dobre Bosance iz Beograda
Zar vi stvarno mislite da ćete ići na EP??????
zna li iko sta bi sa komentatora Sukala ? a o reklamamam nemam rijeci, stvarno nisu normalni na pola ekrana....
e francuzi vi ne mozete ni do hale sa takvom igrom, a kamoli na euro.Džeko pokazi Nasriu kako treba da igra pa ce mu savjeti makar pomoci u Mancesteru.Sudija se usro da mu Platini ne da otkaz.Da sam ja na Blancovom mjestu ja bih se dobro zabrinuo kakvu ekipu imam i skontao bih da nemogu sa njom nigdje.Džeko, Miske, Spaha, Rahimiću, Pjaniću, Luliću i svi ostali svaka Vam cast.Pokazali ste Francuzima da smo Institucija za njih, igrali ste srcem.
nema se sta nagadjati znaju se pravila baraza portugal - turska hrvatska - crna gora irska - estonija bosna - ceska mi prolazimo u prvom krugu baraza 100% jer daleko smo jaci od ceha
Cestitam Papetu i momcima kao i cijeloj naciji. Ovako se bori za svoju BiH.
Jebale ih reklame... :(
Nismo imali srecu da sudija ne vidi prekrsaj za penal al su zato Francuzi imali srecu da pogode silne precke i stative.
FUJ FUJ FUJ FUJ BIJEDO FRANCUSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakvi pijetlovi,oni su obični miševi,pacovčine jadne. Oštečeni smo kao nikad do sada. FUJ. Bravo momci,samo tako nastavite.
Kad ovako dobro igramo u 24% zamislite kako bi dobro igrali u Anadoliji gdje je nasa prava zivotna sredina ! 24 POSTOOOOOOOOO ALE ALEEEEE ALIJAAAAAAA