Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vid nosurde u cigosha Brazze!
Žiku face Hasanu,ko da ga je struja ošinula😀
hasan i bilal, jedan djeci dao spanska katolicka imena, drugog lovili po bordelima, al nas bosnjo svrsava na svako muslimansko ime, seljak ko seljak, treba bosnju odvest u izrael pa kad vidia ahmeda jevreja izgubio bi se
Sretno ti Bilal Ribery i u sljedećoj sezoni, naravno da još u ove 2 preostale utakmice u ovoj sezoni dadneš koji gol :)
Braco je guzio severinu, bio sam svjedok u minhenu u hotelu gdje sam radio
ko nije guzio severinu? 😂
u kojem hotelu i koje godine?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vidi HASANA, ebbo pleme seljačko svoje, on je primjer koliko daleko Bošnjački seljak može da dogura i da istrpi trpanje i lizanje tuđih anusa. Od najgoreg igrača Bajerna do direktora tog kluba, ima ona stara: SELJAKA PRVO ŽALIŠ, PA MU SE SMIJEŠ PA TE ONDA ON HANDRI. Hasan je oličenje te tipe ĐIBERA. Ima i druga vrsta to je VARALICA Elvir Baljić, koji je Bog zna kakvom prevarom došao u Real, NEVJEROVATNO ALI ISTINITO, prva HARMONIKA REALA :-))))
@patos Ko ti je kriv, kad si kreten..
Kakva legenda, onako lomit Real 90 minuta sa 35 godina ne moze svako. Jedan je Bilal Ribery!
@Skinhead1921 to ti mene trazis i komentarises sa drugima o fudbalu,pa ja poslao si mi sliku i ti sad znas da sam se ja prepao i da se tresem ! jeli sjedis negdje u BBi ili od kuce surfas !?
@Skinhead1921 fujj !
Pametno od strane bajerna ima u njemu jos snage.
Braco je legenda ko ne voli ga j... ga