Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nek je kaka presao na islam !
Sav sam se najezio zbog ovog :O
goli je arap.
Sema majstore, ne mozes sa sigurnoscu reci da Ricardo Kaka nece preci na Islam. I veci od njega su prelazili. Uostalom to je stvar Bozije milosti.
vidi nektaruša iza kasiljasa :D
kako je prelijepa Casillasova djevojka :))
iza kasiljasa pun sto tuzlanskih piva :D
Pa hajde makar se ima, u našoj ligi kada odu na odmor nemaju šta ni jesti ni piti
gdje su oni jadnici sto rondalda zovu christina i slicno. jadnici pogledajte sebe, svoj kompjuter, svoju sobu pa pogledajet ovo slike, i svatite da ste jadnici. ja to prihvatam i odgovorno tvrdim da je cojk KRALJ, oso guziti u sred zime na plazu ;-)
pa sta mu je Kaka skrivio, pa on toliko i ne igra
Nakon sto je Murinho vidio Dzekine novogodi+snje slike iz Bejzmenta, prekrizio ga je sa liste mogucih zimskih transfera
Kaka nije preso na islam!!! on je bio u posjeti Dubaiju i sa porodicom je posjetio i dzamiju da vidi nase obicaje, a kaka je jedan od najvecih katolika na svijetu, cak ce poslije fudbala postati mozda svecenik, kako znam za sebe navijam za milan i kaka mi je jedan od najdrazih fudbalera i svaki pogodak koji je dao pokazivo je majcu na kojoj je pisalo \"I belong to Jesus\" i on nece nikad prec na islam...eto malo se informisite ;)
Vidio onog firauna Pepe-a pored jelke hahahahahahahahahahahaha
Casillas pije Tuzlansko.
\"Izrazio ljut\"?!?!?!?!
Mini, mini, mini suknja, lijepo ti stoji, nosi je stalno, zima, ljeto, vruce, hladno, stoji ti maksimalno
Ove pored Ikera i CRa bi j e b o. Hladno. I Kakinu bi, al on je brat musliman pa necu :D I nisu im trebe ruzne ko od Farselonovaca :D Dodushe, i igraci Farcelone su ruzni, grobovi ko da si sastavio buca potok, ilijas i vogoscu na jednom mjestu :D