Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je presmiješno to da neko ko šuta loptu vrijedi tolike prave, a da ljudi koji prave svemirske brodove imaju kuće na hipoteku ..
Ako je tako lagano idi sutaj loptu i zaradjuj milione
sta imam od svemirskih brodova, kome je to zanimljivo, ko to prati i vjeruje u te gluposti? ovi momci su umjetnici i placeni su ovoliko jer se isplati skoro svaki euro koji je ulozen u njih.. cifre jesu malo nabudzene ali to je sve dio igre i marketinga..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zenska odbojka sport broj 1, kako samo dinamican sport, duge noge, oni sorcici se non sop uvlace među guzove, ljepota od zivota.
Da naucnike ovoliko placaju mi bi vec na Marsu zivjeli
Ma vrijede oni k..... Zamislite onda koliko bi danas jedan Bergkamp, Ronaldo da Lima, R.Carlos, itd koštali?!? Pa ovo je presmiješno
A ko je Kutinjo?
SRANJE TESKO
E jbo majku uplasih se.
ciganija
Džipsi
Ovog ne bi prepozno kad bi mi godinu dali.
MENI BABO REKO MANI SKOLU,GANJAJ LOPTU
Hebo ove seronje, ovo nije fudbal ni sport. Nek se jjebu.
Sto se nije i prije smijo kad ima ovako fine zube?