Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se majstor Messi oprosti barcelona ce biti gora od Machesrter uniteda... on ih nosi cijele sezone kada god zaskripi on se ukaze samo protiv villareala 4:2 rezultat on ulazi i posljednjih 10 minuta donosi bod bareceloni.. nece oni pronaci zamjenu za njega sigurno jos dugo jer se ovakvi igraci radjaju jendo u 50 godina jedino ako se messijevo dijete baci na oca pa ga naslijedi...
Imao je jednu jako dobru priliku, pa je promašio. Ima utakmica kad Messi jednostavno blokira. Ovo je bila jedna od njih.
Messi se nije vidio. Hijena okružile lava.
Istoriju pišu pobjednici. Liverpool je "razvalio", Messi je najgori igrač na svijetu i sl. Kao i u prvom meču sve je moglo biti drugačije. Liverpool je mogao zabiti bar dva na Camp Nou kao što je i Barsa mogla zabiti bar dva na Anfieldu kod 1:0 za Liverpool i sve bi priče samo imale drugi predznak. To je fudbal i fala Bogu da je tako i da uživamo u ovakvim majstorijama. Sa ovakvom igrom Barsa je, na žalost, zaslužila da izgubi od Liverpoola koji je igrao kao da je drogiran.
Ovo je bila nastimana utakmica, bas kao sto je sve u svijetu nastimano! Čitava ova planeta živi u laži, ali samo rijetki to vide... :)
Ovi dislike-ovi potvrđuju moju konstataciju. :P
Zaustavi Mesija zaustavio si i Barcelonu
Ma ljudi su ih nadigrali u svakom segmentu, ova Barselona citavu godinu igra dobro i uvijek kad je kljucno nigdje ih, nekako Mesi se uvijek pogubi kad je neka kljucna utakmica. Sve u svemu nadam se Liverpool-Ajax.
@Unknown00 Ajax uzima! Krajnje je vrijeme da nas malo i LP iznenadi
A jest lijepo ustati kao navijač Liverpoola
@Raptor44 iskreno malo vam zavidim :) sretno vam u finalu navijac ManUtd-a
never underestimate the power of Anfield roar!