Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemore te vi ujedat kolko kolumbijanci mogu smrkat
Sepp Blatter je rekao kako je Suarez prekršio fair-play pravila. Zna li iko šta je taj isti Blatter rekao za suđenja na ovom SP? Toliko ekipa je oštećeno, sramota!
Pricajte sta hocete, ali ta kazna je zaista drakonska, FIFA je mafija.
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
Cuj ismijavali???cccc valjda su ga navijaci podrzali
Pa eto suarez ima iftar
izgledaju ko smrtni grijeh www.nebitno.net
Tjesim Suareza prilikom napadanja drugih igraca. 062554223
Oprosti im Boze, ne znaju sta cine 😁
Nacija kojoj je uzor Suarez, aplauz!
jesul ovo srbi
...o đes mel gibson ša ima...deder se jednom drekni - friiiidooooooommmmm :-D