Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAZU OVI SA KLIXA "SKROMNI BUGARI" KOJI SU BOLJI NA RANG LIST OD NAS AL ONI SU SKROMNI???? JEL VAS STID SVEGA VAM? KO SMO TO MI?
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
teren ce biti u rangu sa nasim iz premier lige
igraju na Ludogorec Areni,ne brukaj se
Ko prenosi tekmu?
I opet u nekim najavama pocetnog sastava Bicakcic u prvoj postavi. Iako pored njega imamo 4 stopera koji igraju redovno. Sve u svemu po igrackom kadru, jaci smo od Bugarske, ali treba imati u vidu da su ljudi ispred nas na FIFA-inoj listi. Dobro bi nam svakako dosla pobjeda da malo vratimo samopouzdanje.
Farska Ostrva ce nama jos malo.biti dozivljaj
Jesam li pao s kruške, ali gdje je Begović??
@Spliff.Master Postedjen jer se povrijedio.
Što bar za ove prijateljske utakmice ne odaberete neku ekipu protiv koje nećemo da se obrukamo? Magadaskar na primjer.
Sutra tri napadača u prvoj postavi. Odmah napadački fudbal. Nema više zajebancije.
Ovo nije moja reprezentacija. Zelim srecu reprezetaciji zemlje u kojoj sam trenutno auslander. Moje mislis su sa reprezetacijom koja u Miamiju suta sa Peruuom
SRETNO !
Ma bolji smo...
Bice 0-3 najmanje ko jos igra za bugare pa nasi iz premier lige ih mogu dobiti
Skromni Bugari i mi,u dubiozi totalnoj,strasno
Prijateljska hhehehe vidit če mo